Buna.Inregistrariile audio sunt foarte bune mai ales daca te ameninta.
Parerea mea este ca trebuie sa te duci la politie de la inceput.Acel om nu este supranumit un om deoarece si-a batut joc de sensimentele tale si te-a folosit doar ca sa faca rost de bani.
Sfatul meu:
Daca te mai ameninta inregistreaza fara sa-si dea seama si du-te cu dovada la politie.
Doar asa vei scapa de povara.
Mult noroc si sanatate!
Da, ar fi bine sa il inregistrezi dar... de ce nu ii spui mamei sau tatalui tau ce iti face? trebuie sa se ia cineva de el sau sa-l bata bine.amenintal si tu cu ceva, nu stiu, vezi ce are sau ce ii place si zii ca il iei tu, nu stiu ce sa zic...
A DA! du-te si vb cu un consilier/psiholog te ajuta foarte mult. daca ai la scolal stai da vorba cu ea/l si spune-i toate detaliile. sper sa te lase in pace. papa
Ar trebui sa faci plangere la politie. Vad ca inca il numesti "prietenul" Prietenii nu profita unii de altii.
Chemi politia acasa si cand intra pe usa ii pui sa il imobilizeze sau aduci niste martori care sa spuna politiei care e problema, sau montezi un microfon la tine in ureche (asta e mai mult pentru spionaj si din astea) sper ca ti-am fost de ajutor! Multa bafta si Dumnezeu fie cu tine.