Au voie! Normal ca multi iti raspund ca n-au voie pentrui ca sunt multi troll-i pe aici. Nu scrie nicaieri ca n-au voie si, mai mult, este chiar indicat. Nu vor putea sa verifice acumularea de cunostinte altfel.
Au voie. Pot sa va dea teste la fiecare ora. Dar nu trebuie sa invatati carte. Mai e nevoie si de oameni sa mature strazile, sa spele toalete. Ce atata carte?
Ce văd eu, la peste 90% dintre utilizatorii TPU, este aroganța și batjocura.
Nu sunteți în stare să înțelegeți un lucru simplu: AM PUS O SIMPLĂ ÎNTREBARE stârnită de mai mulți profesori care spun afirmații în contradictoriu.
Asta NU ÎNSEAMNĂ că eu urăsc testele, școala, că voi ajunge măturător pe stradă ETC.
OK?
"Au voie profesorii să ne de-a teste sau nu?" - nu numai că au voie ci chiar trebuie să facă asta
Atunci explica-mi de ce 14 din 17 au zis că nu au voie.
Berbeci - n-am ce să-ți explic poziția lor aberantă
Si tu te iei după niste puradei care visează sa stea acasă după alegeri
Tu cum vrei să-ți puna note?
Așa vreți unii sa treceți prin școală ca rața... in fine.
Lasă, cu 9.87 media generală pe clasa a 6-a nu cred că ajung acolo.
Mentine-te asa ca e bine. Stai linistit ca nu am facut referire neaparat la tine, era ca o idee generala/gluma.
Daca n-o sa intri in anturaje cu alte persoane pe parcursul scolii/ liceului o sa ai rezultate excelente.
Stai tu sa ajungi la liceu sa vezi cum faci mătănii pentru sfantu' 5
Si crezi ca daca ai 10 pe linie n-ai voie la căpșunele sau cum
Stai liniștit, nu am de gând să fac așa ceva, doamne ferește.
Sincer, chiar nu cred. Încă din clasa a 4-a urmez cursuri de programare (clasa a 4-a HTML, iar din clasa a 5-a până în prezent fac Python), și pot spune că mă descurc destul de bine.
Eh, nu ziceam de tine
" NamelessUser: 14 ca nu au voie si 3 ca au voie, inseamna ca..."
nu bade, adevărul nu se probează prin votul majorității! (stiu că nu ințelegi ce zic dar e pentru ceilalți)
Dintotdeuna au avut voie.
mai ales in situatia actuala.
Mie mi e pare mai usor de verificat cunostintele elevului. decat sa scoti 2-3 la tabla.
14 profesori.
Inseamna ca ceilalti 3 urmeaza sa afle ca nu au voie sa va dea teste. Poate au spus ca au voie fiindca nu stiau.
Nu, nu au voie cu foi. Orele de curs au ajuns să se desfăşoare în niște condiții speciale din cauza pandemiei, o situație fara precedent, care cere minimizarea contactului fizic. Şcolile au luat diferite masuri pentru reînceperea anului școlar cat mai in siguranță posibil, printre care şi asta. Cred că nu mai e nevoie să explic de ce nu e ok să dăm foi de la unii la alții, să le plimbam pe acasă, să le aducem înapoi sau să împrumutăm alte obiecte unii altora. Respectarea acestei reguli depinde de cât de bine se pot adapta profesorii şi în ce măsură vor găsi o metodă de evaluare diferită de cea clasică.
razvian183 întreabă:
Curiosul999 întreabă: