Un an e cam putin pentru a invata pentru medicina. Insa daca in liceu ai invatat mereu de 10 chimia si biologia si esti dispus sa investesti macar 14 ore pe zi, in fiecare zi, s-ar putea sa reusesti.
14 ore nu e cam exagerat zis?
Nu pentru medicina. In general, se invata cam doi ani si jumatate pentru admiterea la medicina, tu vrei intr-un an sa reusesti la buget. Eu m-am apucat de invatat la sfarsitul clasei a zecea. In vacante invatam 6-7 ore pe zi, in zilele de scoala 2-3 ore. In clasa a douasprezecea (deci cand mai aveam cam un an), invatam strict pentru admitere cam 4 ore in zilele de scoala si cam 14 ore sambetele, duminicile si in vacante. Ulterior ritmul asta mi-a fost folositor, la medicina este mult de invatat, in sesiuni poti ajunge lejer la 18 ore pe zi, iar in afara sesiunilor, ritmul este (invatat + mers la facultate) de minim 14 ore pe zi (inclusiv sambete si duminici)
Salut!
Unii memoreaza mai rapid, altii mai greu, depinde, am avut pe cineva in familie care citea o data si tinea minte.Eu tineam greu de era sa memorez.
Nu stiu sa iti raspund la intrebare,dar daca e cineva la medicina si are cont aici,probabil o sa-ti raspunda.
Am vorbit cu medici si mi-au spus ca daca nu le placea ceea ce fac,nu reuseau,o fata,fosta cunostinta mi-a spus ca se apuca de plans ca era prea mult si credea ca nu face fata, etc.
Depinde de tine, oricum nu e usor, dar daca iti place si te ajuta capul(memorezi si intelegi relativ ok, se poate).
Eu iti urez multa bafta oricum.
O seara frumoasa
Nu prea m-ai ajutat. Stiu cu memorarea... Eu doar vreau sa aflu opinia altor studenti la medicina, prin ce au trecut sa ajunga acolo.
Stiu ca nu, am zis ce stiam eu despre, am avut intentie buna
anonim_4396 întreabă: