| aurelgabriel a întrebat:

Bună Seara TPU!
De ce unii bârfesc sau rad de modul cum te imbraci, îmbrăcăminte normală mă refer.Doar pentru faptul ca lor nu le place? Nu înțeleg.

4 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Lumea bârfește din orice, nimic nou.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pt ca nu au alte preocupari, decat grija altora!
Daca i-ar interesa asa de mult moda, ar deschide o revista de moda, sa vada ce a mai defilat pe la Fashion Week sau ce s-a purtat la Oscaruri.
Sau s-ar preocupa cum sa se imbrace potrivit pentru forma corpului lor!
Ar avea habar care e culoarea Pantone a anului!

| irinamaria23 a răspuns:

Pentru ca sunt frustrați, ei cred ca daca se îmbrac intr-un anumit fel așa ar trebui sa se îmbrace toată lumea.Fiecare are stilul său vestimentar, după părerea mea cei care judecă omul după îmbrăcăminte pur și simplu sunt doar răutăcioși.

| RAdriana2IFH a răspuns:

Unii oameni bârfesc sau râd de modul în care te îmbraci din mai multe motive, iar majoritatea nu au legătură cu tine, ci cu ei înșiși:

Insecurități personale – De multe ori, cei care critică sunt nesiguri pe ei și încearcă să își mascheze propriile complexe punându-i pe alții într-o lumină proastă.

Conformism social – Mulți cred că trebuie să te îmbraci într-un anumit fel ca să fii „acceptat" și se simt deranjați când cineva nu respectă acele „reguli nescrise".

Nevoia de validare – Unii cred că, râzând de altcineva, își pot crește propria valoare în ochii grupului din care fac parte.

Lipsa de educație emoțională – Nu toți oamenii înțeleg sau acceptă faptul că fiecare are stilul său și că nu trebuie să judeci pe cineva doar pentru felul în care se îmbracă.

Simplă răutate sau plictiseală – Uneori, oamenii bârfesc doar pentru că nu au altceva mai interesant de făcut.

Ceea ce contează cu adevărat este să te simți bine în pielea ta și să nu lași astfel de comentarii să îți influențeze încrederea. Până la urmă, stilul vestimentar este o expresie a personalității tale, nu un concurs de popularitate.