| ZwolleZwolle2003 a întrebat:

Buna Seara TPU! Mai sunt 5 zile si incepe scoala.Intrebarea mea este cum pot eu sa invat mai usor.Mai exact la Istorie.La Istorie am numai 6 si 7 pentru ca nu ma pot concentra sa invat.Am mereu impresia atunci cand incerc sa invat normal ca imi scapa multe idei asa ca invat mecanic si sincer nu imi place pentru ca mereu ma doare capul si nici asa nu reusesc sa retin tot plus ca nu e deloc recomandat sa inveti mecanic daca vrei sa ajungi cineva dar alta cale ca nu gasesc.La ore am incercat de multe ori sa fiu atent dar profa are un stil de a preda de te adoarme.Si plus ca e ultima oara si dupa am meditaii si mai mult ma gandesc cum sa scap mai repede.Ma intereseaza si de note dar vreau si sa retin ceva si sa inteleg.As vrea a invat si usor si sa acopar o mare parte din lectie dar nu stiu cum. Ceva sugestii va rog? PS:Sunt in clasa a-VIII-a.

Răspuns Câştigător
| ValyOppa a răspuns:

Trebuie sa acorzi un inteles textului pe care il ai de invatat si sa structurezi lectia in mai multe parti, nu prea mari dar nici foarte mici.
Mai ai nevoie si de motivatie, vointa.Pentru ce inveti? Stabileste-ti un scop, gandeste-te cat de bine va fi cand vei lua un 10.Totul,absolut totul tine de vointa.Am experimentat asta.
Trebuie sa-ti placa ceea ce faci.Doar incearca.De asemenea dupa ce vii de a scoala odihneste-te putin.Vei fii mai relaxat.
Iti doresc mult succes :* :*

3 răspunsuri:
| SovietMarshalPeter a răspuns:

Buna,eu sunt pasionat de istorie si iti recomand sa joci un joc de stategie, si profa noastra asa preda de ma plictiseste da eu tot 10 am.

| DegeteRapide a răspuns:

Fa-ti mai multe scheme cu ideiile principale, dezvolta-le apoi un alte scheme si apoi citeste-le de mai multe ori

| ZwolleZwolle2003 explică:

Meditatii scuze*