| SIEMENS2002 a întrebat:

Buna seara tuturor, am si eu o intrebare si imi cer scuze daca am adaugat-o la categoria incorecta.

Eu am 16 ani, in 2011 datorita unor probleme medicale grave am abandonat scoala. Acum un an si jumatate am inceput programul "A doua sansa" cu invatamant la domiciliu prin decizia CJRAE. Din toamna aceasta o sa incep clasa a 5-a la sala. Eu, pe langa faptul ca imi place sa invat, am un hobby si anume desenatul (fac si meditatii la desen) si mi-as dori ca inca din Gimnaziu sa pot studia intr-un cadru special amenajat acestei materii (pe langa cele de baza, mate, romana etc). Eu ma gandisem la liceul Tonitza, dar din pacate am trecut de limita de varsta pentru invatamantul la zi acolo iar ei nu au programul "A doua sansa". In acest caz, ce as putea face pentru a invata intr-un liceu de arte plastice?

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Singura posibilitate este sa gasesti un liceu de arte plastice care are forma serala sau cu frecventa redusa.

| SIEMENS2002 explică (pentru Ioandelasal):

Daca ma puteti ajuta in a gasi o astfel de unitate de invatamant, ar fi apreciat!

| Ioandelasal a răspuns (pentru SIEMENS2002):

N-am cum te ajuta, sunt pensionar, nu ma intereseaza scolile. Cauta pe internet, pe site-urile liceelor de arta si vezi care au una din cele 2 forme indicate. Te poti interesa si la ISJ din judetul tau.

| Violleta2022 a răspuns:

Te poti inscrie la liceul de arte, la cursurile de la seral, din clasa a XI-a, doar ca trebuie sa faci 13 ani la seral.
Pentru cursurile de la seral, nu conteaza varsta!
BAC-ul il vei sustine odata cu cei de la cursurile de zi, evident dupa terminarea celor 13 ani de liceu.