| username6636 a întrebat:

Buna si Sarbatori Fericite!
Deci, dupa cum bine stiti, tocmai am intrat in vacanta de iarna. si s-a terminat un semestru. La scoala am o colega foarte nesuferita care imi vorbeste si mie si prietenilor mei foarte urat. Cel putin cu prietenul meu are un comportament foarte urat. Cred ca ii place de el. Deci, la inceput se da la el, il lingusa, iar acum ii vorbeste urat si il loveste cand nu este atent. Intr-o pauza a venit cu o foarfeca si ne-a gaurit si mie si la doi prieteni de-ai mei hainele care le aveam puse pe spatarul scaunului. E nesimtita rau! De crede foarte inteligenta si la inceput lua numai note mari, dar acum s-a prostit. Ia numai 5, 6. si se cearta cu profesorii cand ia o nota mica. E nesimtita rau!
Acum se tot ia de mine si de prietenii mei. Vreau sa o fac sa plece din scoala asta. Dar pentru asta trebuie sa o scarbesc atat de tare, incat sa nu mai vrea sa auda de ea. Imi trebuie niste replici urate (fara cuvinte urate, dar sa fie dure), sau niste farse nesuferite. daca intelegeti ce spun. sau orice alta idee aveti. va rog si multumesc mult! (Scuzati categoria) big grin

24 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Mi-au venit in minte mai multe variante.
1. Faceti ceva ca sa schimbati diriginta aia de 2 lei.
sau
2. Faceti ceva ca altcineva sa stranga fondul clasei.
sau
3. Aliati-va toti colegii si n-o mai bagati in seama pe fandosita. Iar daca se baga in seama cu voi, ii raspundeti scurt.(fara nesimtire ca sa nu va poata pari la diriginta, dar scurt ca sa simta ca nu o prea bagati in seama.)
4. Nu ati putea vorbi cu directorul scolii sau cu ceva profesor cu rol cat de cat influent in scoala voastra?

Faza cu gauritul hainelor ar trebui adusa si la cunostiinta dirigintei nedrepte. Desi parca vad ca ar fi in stare sa spuna ca nu fata aia vi le-a gaurit, caz in care i-as sugera calduros dirigintei sa-i pupe acelei fete dosul.(asta ca sa ma exprim frumos si sa nu folosesc cuvinte cenzurate).

Bafta in nimicirea nesimtitei!

| username6636 explică (pentru didiDia):

Multumesc mult pentru raspuns! Pai. pana la urma cred ca o sa vorbim cu directorul scolii si cu profesorii care si-au dat seama cine este cu adevarat aceasta colega. Oricum diriginta e o mare problema. O sa incercam sa vorbim cu alti profesori, poate au vreun sfat sa o schimbam, si daca nu se poate si u se poate, cred ca o sa ma mut cu prietenii la alta clasa. Daca plecam din clasa ei eu si restul prietenilor mei, o sa ramana de rasul scolii, pentru ca ar ramane doar copii cu note mai putin bune, ca sa nu zic proaste.
Inca o data, multumesc pentru sfaturi!

| Jadis a răspuns:

Da dc sa te razbuni pe o proasta cand ai putea sa o ignori. Si daca nu merge nici cu ognoratu tu si prietenii tai ar trebui sa luati masuri. Doar nu va lasati injurati si loviti de o cretina care se mai si crede desteapta. Daca ei nu au tupeu sa se ia de ia, atunci tu ar trebui sa te iei. Incearca sa-i castigi respectu. Incearca sa faci ceva si sa scoti de la ea ce probleme are si daca poti sa o ajuti sa si le rezolve si sa-i explici ca nu trebuie sa se poarte asa si bla bla. Daca nici cu vorba buna nu merge, atunci ar tebui sa ii spui sa nu se mai creada la masa acasa (poti so injuri si de mama) si ai putea sa o faci sa se simta umilita spunandu-i ca e urata si ca are haine de rahat si ca nimeni din clasa nu o usporta si toata lumea o crede o proasta si o traseista sau ceva de genu laughing.

Daca chiar vrei injuraturi sau farse da-mi un mesaj ca nu ti le zic aici sa nu ma creada lumea nebuna laughing Bafta

| adikiller1 a răspuns:

Deci,pune-i lipici pe scaun,broaste sau soareci in ghiozdan(fetelor nu le plac deloc, si ca sa fie si mai scarbos, pune-i soareci sau broaste moarte sau chiar in stare de putrefactie.Si orie iti face ea, fa-i si tu la fel. Daca vrei pune-i paianjeni in par.Si daca ajungi inaintea ei in clasa, stai langa usa si cand intra o inpiedici si o impingi din spate in acelasi timp.O sa cada si o sa se enerveze la culme. Sper ca te-am ajutat.Sa imi spui daca ai reusit.Ok?

| username6636 explică (pentru adikiller1):

OK. Multumesc mult!

| adikiller1 a răspuns (pentru username6636):

A mers?

Acum e vacanta... astept sa se termine si intru in actiune! O sa postez aici intreaga istorie big grin

Deci, a mers foarte bine! big grin i-am pus paianjeni in par si gandaci mari ( luati din insectarele de la laboratorul e biologie laughing ) in ghiozdan si in penar. S` a speriat urat de tot si a inceput sa faca ca o maimuta. si toata lumea readea de ea laughing. A inceput sa urle ca ea nu mai sta in scoala asta, ca e plina de elevi prosti si profesori incompetenti. Logic ca si-a facut dusmani printre profesori spunand asa ceva. Se pare ca mi-am atins scopul big grin.Multumesc!

| adikiller1 a răspuns (pentru username6636):

A plecat? Cu placere.

Da, chiar s-a mutat big grin. Pare incredibil, nu credeam ca se poate intampla asta! laughing Multumesc mult, inca o data!

| Olivia_Oly_1991 a răspuns (pentru username6636):

Felicitări că ţi-ai atins scopul! Dacă eram in locul tău, îi turnam gunoiul în cap, nu alta laughing

| Yoioana a răspuns:

Nu stiu ce replici sa ii dai... dar cred ca mai bine iti faci un grup inpotriva ei dar sa nu fiti prea convinsi sa nu afle profesorii ca peurma o sa va vada pe voi vinovati de scandalurile cu ea sau te duci direct la profesori. diriginte sau director.

| username6636 explică (pentru Yoioana):

Rama la faza cu grupul happy. Am incercat faza cu diriginta, dar, din nefericire, si ea e de teapa ei. E prietena foarte buna cu maica`sa, si totul doar pentru ca strange fondul clasei! laughing penibil, nu? si diriga scade nota la purtare la toti cei care se iau de nesimtita asta, doar pentru ca e fata aleia. Si asta, dupa ea, nu face niciodata nimic, e un ingeras. Desi unii profesori s-au prins ca e cam nesimtita! laughing Multumesc pentru sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog, astfel de specimene gasesti peste tot, si sincer nu ai cum sa le faci sa plece. Las-o sa traiasca in coltul ei de prostie. Oricum la un moment dat ea o sa se calmeze, voi nu-i mai dati atentie, in caz ca face rau, strica lucrurile personale, faceti o plingere la director, in cel mai rau caz, noi am pune-o la un colt, si am bate-o pina i-ar iesi ochii (nu vreau sa dau exemplu rau, dar cam astfel sta situatia happy )
Sfatul meu e sa nu o mai luati in serios si dati-o naibii ca si asa nu are mai mult de 2 circumvolutiuni pe creier.

| username6636 explică (pentru anonim_4396):

laughing) mi-a placut faza cu circumvolutiuni laughing
Multumesc pentru sfat. Inteleg ce vrei sa spui, in mare parte sunt de acord cu tine, dar te enervezi tare cand vezi atat nedreptate. Adica, cand vezi ca ea are mereu 10 la purtare si note pe care nu le merita. adica e de 6 la matematica, profa de fizica o scoate la tabla si proasta asta nu stie sa faca o problema. in cele din urma ii rezolva problema altcineva si profa ii zice sa faca macar rezultatul final. care era o adunare amarata : 14+35. Si stii ce a facut inteligenta asta? A luat-o pe ghicite. Ba 38, ba 40... si profa cica "e. n-are nimic. La loc, 9!" 9! :O cum naiba?! pentru ce?!
Adica eu si inca cativa din clasa, care luam note mai mari pe merit. cum naiba sa nu ne deranjeze. Plus ca diroga noastra e foarte ciudata. Scade nota la purtare la cei care ii spun ca aceasta eleva are un comportament violent. deci inadecvat. Oricum, multumesc pentru raspuns!

| anonim_4396 a răspuns (pentru username6636):

Daca si diriginta e de partea ei, e cam rau.
Dati-o dracului (scuze de limbaj, dar asta e adevarul), lasati-o ca nu are nici un rost sa o schimbati, o sa ramana vesnic un copil care nu o sa aiba nici macar inteligenta unui pui plouat. Voi stati cat mai departe de ea, incercati sa nu o bagati in seama, in caz ca e o nesimtita platitii cu aceeasi moneda, numai ca mai scump. Puneti-o la un colt si umflatii ochii, in locul vostru as rade-o cu lama ( ce minte bolnava am laughing )
Sunte-ti siguri ca nu are probleme cu cerebelul (probleme mintale)? dac da, in acest caz, o consultatie iar prinde bine.
Tot ce pot spune e : ori o puneti la punct, ori o lasati sa va conduca ca pe niste marionete cum vrea ea, voi alegeti.

Ai dreptate. Cu siguranta i-ar prind bine o consultatie. Bineinteles ca nu o s-o lasam sa ne conduca! big grin O punem la punct, dar nu lasam puii plouati sa ne conduca laughing. Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

Haideți măi! Gata cu răutatea. Dacă ea e rea de ce te pui la mintea ei? Vin sărbătorile, lumea trebuie să fie într-o armonie.Eu zic să o inviți la tine acasă și să încerci să o faci un om mai bun,ok? Asta dovedește că iești o persoană care va ajunge departe,pentru că așa se câștigă o luptă,îndreptându-i pașii,arătându-i care e adevărul, să o faci să vadă cum o percep toți ceilalți, baftă.

Suna atat de frumos raspunsul tau. si inteleg ce vrei sa spui. Dar din nefericire, cu o persoana ca colega sus-mentionata. e imposibil sa scoti ceva bun din ea, din nefericire. Multumesc pentru raspuns!

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

N-ai ce sa le faci ma la persoane d'astea. De ce sa faci asta? Sincer, ziceai de ea ca e nesimtita, proasta. Te cobori la ea? vrei sa faceti aceleasi gesturi? Ei bine, nu prea cred. De asta sunt cadre didactice. Nu iti faci singur dreptate. Crede-ma happy

| username6636 explică (pentru cHoCollaTeFllory):

Cadrele didactice din clasa mea se lasa majoritatea induplecate de mama nesimtitei asteia, doar pentru ca strange fondul clasei. Cel putin diriga e prietena foarte buna cu masa si nu i-ar face nimic rau lu fica-sa. Stiu ce vrei sa zici, la prima vedere si eu gandeam la fel! happy Dar dupa ce vezi cata nedreptate e in clasa mea zi de zi... ajungi sa nu mai gandesti asa.

| xInnaAlinaxD a răspuns:

Nu cred ca asta ar fi o solutie sincer, cred ca ar trebui sa gasesti altceva. poate sa incerci sa vorbesti cu ea sau sa incerci sa te imprietenesti cu ea. sa o aduci pe calea cea buna daca poti.insa depinde si de ea. Cu replici urate nu o sa faci nimic. decat sa inrautatesti situatia. si cine stie poate poti afla de ce se poarta asa. sigur are un motiv. doar nu e nebunahappyhappy, Sincer sper sa te fi ajutatkiss Baftakiss

| k1dutzz a răspuns:

Simplu : Plateste pe cineva dai acolo 40-50lei si zii sa o bata si sai zica ca dac anul se muta de la acea scoala o bate totimpu!

| username6636 explică (pentru k1dutzz):

rolling on the floor) Ce raspuns haios! rolling on the floor Inteleg ce vrei sa zici, dar nu recurg la astfel de metode laughing. Multumesc oricum!