Buna. La acelasi p[rofil sunt si eu.
Se pune accent pe chimie, fizica si biologie cel mai mult.
Pai depinde la ce clasa pici. poti sa pici ori la bio-chimie ori la fizica chimie...sau ma rog cum o fi la liceul la care vrei sa intri...ideea e ca si eu vreau tot acolo din motiv ca se fac de toate faci materiile pe care le-ai facut si in generala + inca cateva cred in fine e un profil simpatic. Bafta sa intri unde iti doresti:*!
Sa inteleg ca acele "combinatii" de biologie-chimie si chimie-fizica, nu le putem alege noi?
@Inne: Ba da,îți alegi tu unde vrei să intri. Diferența între cele două este o ora opțională în plus,la chimie-biologie fiind chimia, iar la fizică-biologie, fizica.
La chimi-biologie faci 2 ore de chimie+1 opțional, 3 ore de fizică, 2 ore de biologie, 4 ore de matematică, 4 ore de română, 2 ore de fiecare pentru limbile străine, iar în rest o oră de fiecare.Acum depinde și de programă, s-ar putea să fie puțin altfel...
Eu sunt la Stiinte ale Naturii, si fac 2 ore de biologie, 2 de chimie, 3 de fizica. Nu ni s-a spus nimic de optional de chimie, sau fizica, dimpotriva in clasa aXa o sa avem biologie ca optional, si intr-a IXa am avut Educatie pentru sanatateLa Biologie, se pune accent pe celula, genetica, la fizica sunt mai multe capitole: mecanica, optica, etc, iar la chimie faci calcule pe reactii chimice, redox, si asa mai departe.In rest, profilul e echilibrat, faci 4 ore de mate, 4 de romana.