| Alle_2299 a întrebat:

Buna :* stie careva daca elevii sunt repartizati in clase (de exemplu in clasa a IX A, a IX B, a IX C.) dupa ceva criterii? Dupa mediile de admitere sau altceva? thinking

Multumesc :*:X

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Fiecare liceu este liber sa-si organizeze clasele dupa cum crede colectivul de profesori:dupa medii, dupa limbile studiate sau chiar dupa alte criterii.

6 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

Dupa medii

| missbee a răspuns:

În mod normal sunt repartizaţi în ordinea mediilor, sau după profilele alese. Dacă clasele ABC sunt pe mate info, iar DEF sunt filologie, în mod normal în A vor intra cei care au ales mate info cu mediile cele mai mari, apoi restul în B şi C. La fel şi la filologie.batting eyelashes E ordinea mediilor de admitere, atât.

| ralucaralu a răspuns:

Nu dupa mediile de admitere, ci dupa profil. De la noi la liceu stiu doar ca b e stiinte ale naturii, g mate-info(franceza), i mate-info(germana). Eu am aflat asta de pe site-ul liceului.
Succes!

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Sunt repartizati dupa lipsa "emoticoanelor fictive din intrebarile puse pe tpu.ro "

| Vogelspinne a răspuns:

Nu chiar uite la mine e asa : IXA-Clasa normala IXB-Clasa intensiv engleza IXC-Clasa normala IXD-Clasa intensiv engleza si tot asa, nu se repartizeaza dupa medii in niciun caz laughing

| Alle_2299 explică:

@ The Epic Fail Guy ha ha ce am mai ras! daca nu stii raspunsul mai bine te abtii sa faci comentarii de prost gust. straight face Care e problema ta ca eu pun emoticoane? phbbbbt pun cate vreau atat timp cat mi se permite happy ...deci pierde timpul pe altundeva.

Mulumesc celorlati pentru raspunsuri.:*