Fiecare liceu este liber sa-si organizeze clasele dupa cum crede colectivul de profesori:dupa medii, dupa limbile studiate sau chiar dupa alte criterii.
În mod normal sunt repartizaţi în ordinea mediilor, sau după profilele alese. Dacă clasele ABC sunt pe mate info, iar DEF sunt filologie, în mod normal în A vor intra cei care au ales mate info cu mediile cele mai mari, apoi restul în B şi C. La fel şi la filologie. E ordinea mediilor de admitere, atât.
Nu dupa mediile de admitere, ci dupa profil. De la noi la liceu stiu doar ca b e stiinte ale naturii, g mate-info(franceza), i mate-info(germana). Eu am aflat asta de pe site-ul liceului.
Succes!
Sunt repartizati dupa lipsa "emoticoanelor fictive din intrebarile puse pe tpu.ro "
Nu chiar uite la mine e asa : IXA-Clasa normala IXB-Clasa intensiv engleza IXC-Clasa normala IXD-Clasa intensiv engleza si tot asa, nu se repartizeaza dupa medii in niciun caz
@ The Epic Fail Guy ha ha ce am mai ras! daca nu stii raspunsul mai bine te abtii sa faci comentarii de prost gust. Care e problema ta ca eu pun emoticoane? pun cate vreau atat timp cat mi se permite ...deci pierde timpul pe altundeva.
Mulumesc celorlati pentru raspunsuri.:*