| Robujd a întrebat:

Buna! Stie cineva cum este daca dau comanda de pe Shein? Trebuie sa platesc vama? Si stie cineva daca ajunge oriunde în Romania? Eu stau la sat nu la oras, si îmi v-a cere buletinul sau ceva cand îmi ajunge curierul? Mersiii

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pe Shein nu se comanda, ci se cumpara numai cu plata online, deoarece Shein este o companie chineza din China.
Marfa contine si plata transportului.
Cumparaturile de pe Shein vin cu cel mai ieftin mijloc de transport si dureaza intre 3 si 4 saptamani, putand fi livrat de posta romana chiar si la sat, doar sa ai grija sa pui adresa corecta ca-n buletin si numarul de telefon corect.

| Iulianaiuli78 a răspuns:

Nu trebuie sa plătești vama, Da, ajunge oriunde in Romania pentru că eu comand mereu si stau la tara( sat ) dar va dura 1-2 săptămâni pana ajunge curierul pentru că vine tocmai din china cu avionul.

| TpuKmee19 a răspuns:

În principiu dacă cumperi peste vreo 100 de lei ai livrare gratuita oriunde în România, în plus mie nu mi s-a întâmplat niciodată sa îmi piardă comanda și poate sa dureze între 1 și 3 săptămâni sa livreze(depinde de marimea comenzii, adresa, etc) sper ca te am ajutathappy

| Ishsjsu a răspuns (pentru TpuKmee19):

Multumesc muuultltttt