anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

stie cineva de ce este fabula http://www.romanianvoice.com/culture/povesti/ga-cainele_ si_magarul.php (am pus site ca se refuza intrebarea.) AM NEVOIE SA DEMONSTREZ ca este fabula IN 2 PAGINI LA ROMANA. Dau FUNDA :(!

Răspuns Câştigător
| AlexRo112 a răspuns:

Ca sa demonstrezi, mai intai scrie-i definitia, apoi scrie despre continutul fabulei cu pricina. Ia fiecare lucrusor in parte si explical. EX : Fabela exprima defectele omenesti, dar, acestea sunt facute de animale ( cainele l minte pe magar ). A fost doar un exempu, nu te lua dup prostiile mele. SPER CA TE-AM AJUTAT!

2 răspunsuri:
| amyana00 a răspuns:

Genului epic in versuri sau in proza de dimensiuni medii sub forma unei povesti cu animale cu scop moralizator'' 3 trasaturi ale fabulei pot fii : are personaje animale, are structura specifica povestea propriu zisa si morala, autorul critica defecte umane cum ar fi...(spui ce defecte critica
si de unde reiese cu citat) Pentru fiecare argument dat da citate din text + formule specifice "In primul rand/In al doilea rand/In al treilea rand" Sper ca te-am ajutat.O zi buna! happy

| amyana00 a răspuns:

Fabula este specie a genului epic*