Bună!
NU ai precizat din ce judeţ eşti...
Rezultatele ar TREBUI să fie afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean!
De asemenea, poţi să le găseşti afişate la avizierul şcolii sau pe pagina web a şcolii ( dacă are aşa ceva )...
Toate cele bune.
Eu am inteles ca se afiseaza si pe net
Noua ni le-a adus astazi dar le va afisa maine, notele ni l'ea spus doamna de romana.
NU ma asteptam la asemenea note, in special la romana, doamna de romana mi-a zis ca mo lucrare in jur de 7.50-8 si pe lucrare scria 5.65.NU inteleg unde am gresit! Ultimul exercitiu l-am gresit(de la sub 2) Si doua incomplete.Dar restul le-am facut pe toate La compuneri sau demonstratii ma descurc cel mai bine deci ma indoiesc sa fi gresit la ultima compunere si demonstratia de la subiectul 1 ....cu matematica nu am fost prietena niciodata dar m-am corectat cu BAREMUL inainte si imi iesea 5.50 si am luat 4.20 Am inteles ca ne-au dat note mai mici ca sa ne motiveze :/ In fine, cred ca vi le vor afisa maine dimineata
Si sper sa nu ai surprize neplacute...
Nu am avut surprize neplacute... Din contra! Am luat 9.60 la matematica si 9.50 la romana! Inca mai ai timp pana la examen
Impossibleeee,imposibleeee,implosisibleee )))
Pff...brovo oricum, am exista si copii din astia
Cel mai probabil le vei vedea afisate la scoala, pe net nu cred ca sunt puse/