Ahh., pai ai putea incerca mate-info.si acolo faci economie tot 1 un an, dar te va pregati mai bine pentru administratie afaceri[parerea mea] pentru ca faci mai multa matematica decat la stiinte sociale.
Cine stie, poate iti trezeste interesul pentru informatica, si alegi Informatica economica. nah.
Ok,dar renuntand la ideea cu profil economic pentru ca la liceul din orasul meu...economic,e doar profil de conta, ceea ce e foarte naspa+ e foarte naspa liceul.ma refeream ce sa aleg intre real sau uman...cel mai bine.
Siii daca nu gasesc liceu cu profil economic? pentru ca nu sunt atat de tampita incat sa nu stiu ca mi-ar prinde bine profilul economic.
Domeniile de specializare pentru facultatea ta :
Finante si banci, Economie si afaceri internationale, Management, Marketing, Economie generala si comunicare economica, Economia comertului, turismului, serviciilor si managementul calitatii, Contabilitate si informatica de gestiune, Informatica economica;
Daca tin minte bine, faci economie la profilul stiinte social in clasa a 11-a, ceea ce e cam nasol daca dai vrei la administratie afaceri =/.Nu zic ca nu poti intra, dar inchipuie-ti cum o sa te ajute un an de economie la liceu pentru facultate xP.Parerea mea:alege profilul economic, uite si cam se se invata pe acolo http://www.tpu.ro/educatie/cam-ce-materii-se-fac-la-profilul-economic/
Dar ce nu alegi pur si simplu economie? sau mate-info? stiinte sociale? fata acolo faci mai multa istorie, de unde economie?
Eu te sfatuiesc sa intri la un liceu cu profil economic, este cel mai potrivit pentru facultatea la care vrei sa intri.