| Smile_Andreea_1998 a întrebat:

sunt boboaca in Viilor si vreau sa stiu si eu mai multe despre luceu, profesori...in general de colectiv

Răspuns Câştigător
| d3men7zel a răspuns:

Colegiul Economic Viilor, este un liceu,despre care nu am auzit foarte multe, însă despre care am reuşit sa aflu cate ceva,despre profesori am auzit şi păreri bune, dar şi mai puţin bune. Unii spun că dacă vrei să înveţi ai viaţă uşoară şi că sunt destui profi indulgenţi, alţii că sunt cam exigenţi, arătându-şi nemulţumirile cu spor, iar despre elevi este un subiect simplu de abordat, pentru ca nu am vazut foarte multe categorii de adolescenţi în incinta acestui liceu, din cate stiu eu atmosfera era lejeră, calmă, no problem, cum s-ar spune! Există caterinca de rigoare (dar nimeni nu-i sfânt în anii de liceu), aparent fără incidentewinking funda, vot?:d

3 răspunsuri:
| nice67 a răspuns:

In liceu este ca si in generala, bineinteles difera varsta cu, care privesti altfel lucrurile. Iti vei face prieteni noi, Iar daca esti o fire afabila te vei acomoda imediat cu cei din jur si cu profesorii.

| HandsOfTime a răspuns:

Buna! Eu sunt in Viilor si in septembrie incep a 11 a. Daca ai intrebari lasa-mi mesaj pe privat.

| Primo a răspuns:

Liceul e dragut ...sunt atat profesori buni cat si rai ( ai grija la informatica si depinde cu cine faci matematica big grin ) eu sunt din liceu cls a 12. Iti urez succes