| adrianajollie a întrebat:

Sunt cam indecisa, nu stiu exact ce vreau sa fac. In primul rand vreau sa dau la limbi straine( pentru. ca ma pasioneaza de mica, dar nu gasesc niciun job care sa`mi placa in mod deosebit ), dar as vrea sa mai fac o facultate : medicina sau jurnalism. Medicina mi se pare destul de dificila, nu pentru. ca ar fi extrem de mult de invatat, ci pentru ca mie mi se face rau numai daca ating incheietura mainii.straight face oricum mi se pare cea mai frumoasa meserie exceptand cele mentionate mai sus. Voi ce ati alege :S?

6 răspunsuri:
| Lavinia20 a răspuns:

Dami voie sa iti spun ca esti in aceeasi situatie cu mine si eu vreau la lb straine dar nu stiu ce meserie in afara de stewardeza m-ar pasiona si la chestia ca stwuardeza nu am zbuarat niciodata dar pe langa faptul ca iau bani imi risc viata deci nu cred ca ar merita in mod special si la jurnalism:X vreau:X
adica as vrea sa le fac pe manadoualove struck darthinking nu am nk o idee ca ce se mananca facultatealaughing pana acum sunt cls a 10 mai am timp darlove struck cele doua chiar ma pasioneaza
succes in aelgerea tawinking sa ma anunti ce ai decis in finallove struck

| marinteodora a răspuns:

Eu sincera sa fiu as alege medicina sunt exact ca tine mie scarba de orice dar o sa vezi ca o sa te obisnuiesti

| Minnie a răspuns:

In locul tau ce as alege? Eu in mod sigur limbi straine. Mi-ar fi placut sa fiu traducator la nebunie dar nu m-am axat pe asta in timpul liceului, mi-am dat seama mai tarziu.

| Nastia a răspuns:

As merge la filo engleza sau filo franceza si as da la jurnalism sau drept.

| Muppet a răspuns:

As alege limbi straine.eu sunt la profil filologie (mai tarziu mi.am dat sema ca imi place foarte mult engleza si vreau la bilingv engleza da e prea tarziu acum) si apoi la o facultate iar dupa vreau sa ajung translator.dar inca nu am nimic exact.e doar o idee big grin

| Ellie_2720 a răspuns:

Am fost jurnalist 4 ani. Believe ME nu e o meserie super in Romania. Too much stress, too much work si mult prea putini bani. Eu am terminat facultatea de translatori - la fel, eram pasionata de limbi straine. Dupa 4 ani de tradus non-stoooop mi-a trecut pasiunea (credeti-ma it's not fun sa stai in fata unui calculator 8 ore sa traduci contracte si legi... in mare parte din asta se scot bani - daca vreti sa traduceti literatura e mai placut dar banii sunt de 2 ori mai putini). Medicina o faci daca esti FOARTE, FOARTE pasionata! E enorm de mult de munca si foarte greu si socant. Cu limbile straine poti sa faci multe insa nu doar cu ele - poti sa te orientezi pe ceva business administration, marketing, management unde cunostintele de limba iti vor fi utilewinking! Nu merita sa faci o facultate de limbi straine. Crede-ma happy! Mult succes!