| FetitzaCuOchiiCapruy a întrebat:

Sunt clasa 4 si vreau un site cu probleme de matematica grele ca sa pot rezolva! Mentionez ca dau fuuunda si voturi inteligent folositor [si amuzant]. Va rog chiar am nevoie! Daca intra Brigaela va roooog mult sa raspunda ea! Daca nu intra raspundeti serios voi!

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Imi pare rau, chiar nu ma pricep. Dar de ce nu folosesti culegerile? Pe vremea mea erau zeci de culegeri cu probleme de toate gradele de dificultate.

7 răspunsuri:
| Onutzyk a răspuns:

Scuze... dar dc tb sa raspunda DOAR brigaela?
Ei.bine... plod mic devil

| alinutzu7 a răspuns:

Uite iti dau un site dar vreau funda penrtru el st cele mai bune pobleme de matematica si sunt foarte grele pentru tine http://www.scribd.com/doc/30395583/Mate-clasa-a-IV-a-2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz dar mai bine ai cauta pe google asa:probleme de matematica clasa 4 si vei gasi ceva cu siguranta! orvoare'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze dar mai bine ai cauta pe google asa:probleme de matematica clasa 4 si vei gasi ceva cu siguranta! orvoare'

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se dau numerele a, b, c, d, e, astfel. a este de 2 ori mai mare decat b; b este cu 4 mai mare decat c; c este cu 10 mai mare decat d; d este de 2 ori mai mare decat e; Suma dintre e si d este 45. Sa se afle numerele?

| Tudoryca a răspuns:

Incearca pe www.gazeta matematica.ro

| Sebycutu a răspuns:

Si eu caut problema deoarece trec in clasa a 5-a si nu prea sunt siteuri pe net