| Mihaela_Antonia_1999 a întrebat:

Sunt clasa a 11-a si m-am gandit sa merg la Facultatea de Psihologie cu intentia de a ajunge psiholog clinician. Ce carti imi recomandati? Va multumesc!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Carti de psihologie.

| Adry05 a răspuns:

Mai bine iti intrebi profesorul, ar trebui sa stie mai bine. Sau gandeste-te unde vrei exact sa dai si cauta acolo pe site ca ar trebui sa spuna din ce ai admitere. De obicei e materia strict din manualul de a 10-a dar nah, mai bine te asiguri.

| Violleta2022 a răspuns:

Momentan, iti recomand doar cartile de la scoala, ca sa fii capabila sa termini liceul cu note foarte mari si sa iei BAC-ul, avand o sansa sa intrii la acea facultate.

| Ionut58282856 a răspuns:

Imi dau seama ca iti place phihologia, deci ar trebui sa si citesti phihologie nu doar sa iei bacul. Deci citeste ce gasesti dar nu de pe internet si pe wikipedia sau teste si sa tragi concluzii de acolo ca pana si pe wikipedia sunt chestii eronate deci vezi si tu ce carti gasesti, cauta pe internet. Depinde si ce iti place mai mult, daca iti place e bine. Nu te axa doar pe scoala ca sa fi ca un robotel ca dupa daca iei bacul, iei facultatea si vei face ce nu iti place vei deveni un frustrat si din cauza asta e lumea plina de ura si scarba.