Vezi scoala discovery matematica http://istoria-lumii.ucoz.com/video/vic/scoala_discovery
Da' sincer acum, ce e asa greu la materia de clasa a 6-a? Adica, serios, la geometrie mai zic, cu toate ca unghiurile pe care le-ati invatat voi nu sunt atat de grele (nu mai zic de triunghiuri) dar algebra? Apai daca nu intelegi algebra esti bata!
Pai, roaga un profesor/ profesoara de matematica mai bun/a sa te ajute. Sau daca ai vreun frate sau sora mai mare, roaga sa te ajute Sau poti ruga o prietena sau un prieten care stie matematica mai bine, s ate ajute. Bafta! :*
As ruga profesoara... dar e nu stie sa explice frate... ne spune titlul lectiei si ne pune sa facem exercitii singuri fara sa ne explice nimic
Si am un frate... dar e mai bata ca mine la matematica Si prietenele mele... nici ele nu o au cu matematica
Problema este ca profesoara mea nu ne explica. ne spune titlul ectiei si ne pune sa facem exercitii singuri
Problema este ca profesoara mea nu ne explica. ne spune titlul lectiei si ne pune sa facem exercitii singuri
Curiosul999 întreabă: