Alege stiinte ale naturii.Si eu sunt la acest profil. Vreau sa iti spun ca matematica din liceu se schimba radical. Plus, crede-ma, mate info e pentru cei care se duc pe info sau pentru cei care au bani de pregătire pentru mate si info
Ai putea să-mi spui te rog ce orar ai ( câte ore faci la fiecare disciplină)? Este greu la fizică și chimie?
Cei de la mate info au 2 ore tic, 2 ore info, 2 ore biologie, 2 ore chimia, 3 ore fizică.
Eu, la Științe ale naturii, am 2 ora tic, 1 ora info, 2biologie, 2 chimie, 3 de fizică, dar eu in loc de info la ei, am 1 ora de ed pentru sanatate
La ed pentru sanatate, trebuie doar sa faceti niste proiecte pe foi, deci nu i greu.
In schimb, din a10a incepe un pic sa se schimbe. Eu o sa am 3 ore de chimie, 2 biologie, 3 fizică, 2 tic, 1 inro.
Cei de la mate info o sa aiba 2 de chimie, 2 de biologie, 3 fizică, 2 tic, 3 ore info.
In a9a la ambele profile sunt 4 ore de romana. In a10a la ambele profile sunt 3 ore de romana.La matematica la ambele sunt 4 ore.
Si in a11a se schimba si mai tare, eu o sa am 3 ore biologie, 3 ore chimia, 4 de mate, 4 de romana, 3 de fizică, 1 ora TIC, si info nu mai am deloc.
Ei o sa aiba 2 ore biologie, 2 chimie, 5 de mate, 4 de romana, 3 de fizică, 2 Tic, 3 sau 4 de info parca?
In a12a nu stiu ce sa zic.
Dacă merg la acest profil aș putea ca pe viitor să merg la o Facultate de Economie sau de Management?
Da,normal
Mate info e ok daca inveti la fiecare ora cate putin si ai avantaje sa dai la mai multe facultati (domenii)
Hmm. decizia iti apartine, nu poate nimeni sa iti spuna la ce liceu sa mergi. Vorbeste si cu părinții tai
Nu am spus că vreau ca cineva să îmi spună la ce liceu să mă duc. Am spus că m-ar ajuta un orar de la aceste două profile și câteva idei (păreri, opini) despre aceste profile?