| Iridinvest a întrebat:

sunt clasa a 8-a si eu as vrea la pedagogic. dar mama ar vrea la lva. stiti cum e: ai copil la lva? ooo! anul trecut, intr-a 7-a am avut media 9, 52, intr-a 6-a am avut 9, 86, iar intr-a 5-a 9, 92. ce spuneti? eu zis ca nu merge la lva(da' las' ca ii bine ca si asa nu vreau). as vrea la pedagogic la profilul de bio chimie pentru meduc veterinar! ce spuneti? alt profil nu vreau nici in ruptul capului! dar liceul?

Răspuns Câştigător
| dariale a răspuns:

Eu zic sa mergi unde crezi ca poti sa inveti bine dar nici sa te stresezi, pentru ca acum conteaza mediile mai mult.
Cu asa medii mari intri unde vrei tu, bine conteaza daca anul acesta voi de a-8-a veti avea ceva examene sau teze unice, si se va face media de pe clasele 5-8. Nu stiu ce va face ministrul educatiei.
Dar sa te gandesti bine pentru a putea avea note maricele.
Succes!winking

2 răspunsuri:
| roxyana03 a răspuns:

Buna
Vorbeste cu mama ta, daca tu vrei la pedagogica explica-i, daca vei da la "lva" nu vei face nimic, pentru ca nu este dorinta ta,, explica-i ca dorinta ta este sa dai la pedagogica, si ca`ti place, ai multe obtiunii dupa ce faci pedagogica, explica-i mamei tale ce`ti place sa faci. daca tu nu vrei la "lva" nu vei face nimic, daca intrii la ce-ti place, e mult mai frumos, asta e dorinta ta, povestestei mamei tale, cum e sitoatia, sper sa intrii la pedagogica, si mama ta sa fie de acord, ai o medie extremm de mare, esti o fata desteapta. Felicitarii, eu am termminat a 8a cu 8, 98, o medie mai mica, pentru ca au fost si examenele, a fost mult mai greu. bafat:*

| AllysaDeea a răspuns:

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee greu