Poate ai vreo biblioteca in casa... ia o carte de acolo si incearca sa citesti din ea. Asta e primul pas.
Cu 7 clase? prefer sa muncesti deja, decat sa inveti? bine, de acord cu tine! decat sa iti enervezi profesorii prin lene si incultura, mai bine du-te dincolo la munca.
iata cateva sugestii: cersetor, maturator de strazi, gunoier, si in cele mai bune cazuri: zidar, gradinar, ingrijitor de animale (pe la marile ferme europene)
eu zic sa pleci la munca! e mult mai frumos decat sa-ti vezi de scoala sa INVETI, sa pui mana pe carte serios, si o sa vezi ca treci examenul din vara!
Ai auzt prost! Scoala e la fel de importanta peste tot.
In primul rand, liceul te formeaza ca om in societate. Daca nu ai ambitie pentru intelectul tau si spui cu atata usurinta "munca sa fie", referindu-te clar la o munca de jos, e grav. Un om NORMAL isi doreste sa evolueze, daca are si principii sanatoase reuseste indiferent de circumstante!
Pe mine scoala nu m-a invatat doar sa calculez. M-a invatat sa ma comport in societate, m-a invatat sa respect oamenii, animalele si mediul inconjurator, m-a invatat sa am personalitate proprie si pot sa enumar lucruri bune pe care mi le-a adus scoala pana la nesfarsit.
Nu face o scoala doar pentru ca trebuie, pentru ca ai nevoie de diploma aia de 12 clase ca sa te angajezi ca spalator de podele in spital. Du-te la scoala pentru tine, straduieste-te pentru ca nimanui nu i-a fost usor, dezvolta-ti aptitudinile, descopera in ce domenii poti sa excelezi si pune-ti ambitia la bataie.
Sunt de parere ca nu exista oameni prosti sau cu incapacitate de a invata (exceptam cazurile medicale), exista doar oameni care nu au ambitie, care nu stiu ce vor si care vor trai o viata mizera din cauza ca nu au curajul sa lupte pentru un viitor mai bun.
Gandeste bine ce-ti doresti, vizualizeaza-te peste 10 ani si pune in balanta: muncitor necalificat pe un santier mizer sau la birou/artist/doctor/arhitect/etc.
Multa intelepciune iti doresc!
Stiu,foarte bine sa scriu, sa nu crezi ca sunt un prost.dar nu am chef de scoala.atata tot! prefer sa muncesc nonstop, decats a merg la scoala.da voi nu stiti sa raspundeti decat sa criticati...voi astia cu bac'ul
Nimeni nu crede sau a zis ca esti prost! Ai doar cateva dificultati in a folosi gramatica limbii romane in mod corespunzator.Insa nu e ceva ce nu se poate corecta.Ai zis ca preferi sa muncesti non-stop.Foarte bine! Incepe cu scoala! Scoala e un loc de munca! Intr-adevar nu castigi bani, dar castigi ceva ce poti folosi mai incolo ca sa faci bani! Inteligenta si notiuni fara de care nu vei putea face nimic! Daca iti e greu sau ai probleme cu anumite lectii gandeste-te asa:daca nu ar fi greu, nu ar mai fi interesant!
Nu stii sa scrii corect, evident. Dupa ce ca esti asa cum esti, rasare si ego-ul ranit de adevar. Iti meriti soarta in cazul asta, probabil si parintii tai sunt niste anagramati care n-au avut nici un tel in viata in afara de turnat copii si dat la sapa, altfel nu-mi explic atitudinea asta 100% eronata. Du-te afara la munca, slugareste si pupa in fund strainii, daca la tine acasa nu esti bun de nimic. Macar dispari odata, din cauza slugilor cu pretentii ca tine e tara asta asa acum.
Parintii mei ...sunt foarte educati,au foarte multa scoala,dar eu sunt ''golan''sa.ti zic direct, stau seara pe scari fumez, beau...deci ce vrei sa fac? nu am cum sama pun pe invatat
Da nu zice nimeni sa "tocesti" 24/24, eu sunt atent la ore, ies la tabla si acasa doar repet sa imi aduc aminte si rezultatu' nu este foarte bun da' nici prost, media pe primul' semestru a fost 9.48!
Buna! Inainte sa pleci din tara, cred ca ar trebui sa le dai profesorilor tai o sansa.Incearca cu profesorul de la Limba si Literatura Romana.Sunt sigur ca ar fi incantat la cote maxime daca ai reusi sa iti imbunatatesti gramatica si nu numai.Pentru inceput fa asta, dupa care, daca ajungi la liceu poti sa mai postezi aici o intrebare.