Pai la mine nu m-a ascultat, doar s-a uitat si mi-a pus vazut. Dar cred ca o sa va intrebe ceva esential din text. Nu-ti fa griji, nu ai de ce sa te sperii daca ai citit.
Dacă ai realizat fișe de lectură se va uita peste ele.
E posibil să-ți pună întrebări de genul celor enumerate de tine. Asta pentru că există mulți copii care caută rezumatul pe internet, alegând lecturi "grele"( spre exemplu, dacă ești în clasa a V-a, nu poți veni cu "Moromeții").
Baftă!
Pai fiecare profesor are modul sau de a preda, asculta s.a. Mai bine este sa incerci acasa sa povestesti tot oral, iar daca ai invatat cum trebuie vei sti si cum il cheama pe x, y sau z si chestii despre personaje. Prima data cand m-a asculat a fost pentru mine foarte emotionant deoarece aveam de invatat o poveste foarte lunga si la mine avand si colegi mai gelosi ( ca sa spun asa) am vrut sa fiu cea mai buna si am exersat acasa in continuu pana cand nu am avut nicoi greseala... Nu iti recomand sa faci acest lucru pentru ca este foarte obositor si in multe cazuri poti uita lectia. Incearca sa o inveti s-o povestesti acasa cu tot cu personaje si ce mai este pe acolo, iar daca te va ascutla cu siguranta vei sti despre ce e vorba in lectura respectiva>>> Sper ca te-am ajutat
Depinde de la profesor la profesor. La noi ridica in picioare. punea cateva intrebari [despre personaje, ce fel d opera e, sa argumenteze., ce moment ne-a placut cel mai mult, de ce? ].
Noi a trebuit sa ii ducem fise de lecturi facute pe caiet. Adica tema, personaje, figuri de stil si imagini artistice si rezumatul. Depinde BAFTA!
anonim_4396 întreabă: