| Anakmrunja21 a întrebat:

Buna! Sunt din Bistrita si anul asta voi da examenul de admitere in liceu. Oare care liceu e mai bun pe profilul stinte ale naturii? Liviu sau Andrei? Toti profesorii si prietenii mei mai mari au pareri mixte, asa ca in cazul in care sunteti la Liviu sau Andrei va rog sa povestiti cu lux de amanunte.

6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

"științe" e corect! Dacă nu știai asta mai bine mergi la mecanică la industrial!

| Anakmrunja21 explică (pentru gabicoo):

Multumesc ca nu esti de ajutor

| Yuoia a răspuns:

Ce Liviu, ce Andrei?
Chiar ti-e greu sa scrii numele corecte? Si nu cred ca asa se prescurteaza in Bistrita. Poate Rebreanu si Muresanu.

| Anakmrunja21 explică (pentru Yuoia):

Daca nu esti de aici de ce comentezi? cred ca am trait destul in oras sa stiu cum se prescurteaza

| helpforyou a răspuns:

Pe tine personal care te atrage cel mai mult?
Pana la urma tu esti cel care vei petrece acolo anii de liceu. Si te-ai gandit ce parcurs vei avea dupa liceu?

| Anakmrunja21 explică (pentru helpforyou):

Sa stii ca eu vreau sa stiu care dintre cele 2 licee are profesori mai buni, pentru ca parintii nu au chef de meditatii in liceu; toata lumea da fuga la liviu dar profesorii mi au spus ca Andrei este si el foarte bun + ca pe vremea mamei era specializat pe bio chimie(ideea e ca nu stiu cum e acum)