| Petraru_Ecaterina_1990 a întrebat:

Buna! Sunt din Iasi. Am 11 ani, jumatate si in toamna intru in clasa a V-a. Cu 3 zile inainte sa inceapa scoala, am un test de limba engleza foarte important. Vreau sa iau nota mare. Caut meditator in zona Iasi la aceasta limba straina { adica engleza... logic!;-) }. Sunt de nivelul "mediu". Stiti pe cineva? Dau funda+vot! Mersi! kiss

9 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

Nu mai bine cauti printre cunoscuti sau prin ceva anunturi din orasul tau, decat sa ceri sfaturi pe un site care nu are nici o legatura cu asta? happy

| Petraru_Ecaterina_1990 explică (pentru virusake):

Voiam niste raspunsuri...doar nu credeti ca m-as fi dus la cine imi spuneati voi, nu? :-D Doar voiam asa sa stiu...:-D

| virusake a răspuns (pentru Petraru_Ecaterina_1990):

Vroiai raspunsuri, dar nu mergeai unde ti s-ar fi raspuns, atunci ce vroiai sa stii? Daca exista profesori?

La nivel de clasa a V-a te poate medita lejer un elev de liceu de la un profil de intensiv sau bilingv ori un student.

| Petraru_Ecaterina_1990 explică (pentru virusake):

Da bine...am inteles! nu mai tb sa ti predici laughing)

| schmoll a răspuns:

Poate sa te mediteze si un liceean, eu am invatat multe din tutoriale pe youtoube si acum vorbesc engleza chiar bine, si stiu si modurile si timpurile, deci poti invata de oriunde

Răspuns utilizator avertizat
| AllTogether a răspuns:

Roag-o pe fosta ta invatatoare sau profesoara sa te mediteze la engleza... funda?

| Petraru_Ecaterina_1990 explică:

:-D Raman recunoscatoare! :-) :-) :-) kiss kiss kiss