Asa sunt si eu.Tot in clasa a8a si imi place mate,fizica,chimia,geografia,istoria[putin] iar limbile straine parf
.Eu as zice sa optezi pe ceva real gen :matematica fizica, matematica informatica, etc. sau ceva uman gen:stiinte sociale doar ca acolo trebuie sa stii limbi straine:-s.Succes in decizia luata oricare ar fi ea
!
Daca nu ai nimic in comun cu limbile straine nu te du la filologie pentru ca iti trebuie romana, latina, si una sau 2 limbi straine nu mai stiu. as zice sa te duci la matematica-informatica pentru ca stiintele naturii nu prea folosesc
Daca nu mate-info atunci chimie. dar incearca sa faci ceva cu limbile alea. o sa ai nevoie de ele. mai intai de a prietenei apoi a sotiei si in tot acest timp o sa ai nevoie de ele pe net, la scoala, la munca si in general in viata. nu te mai gandi ca nu poti, nu exista asa ceva.
uite o sugestie, pune-te pe invatat la limbi straine pentru ca oriunde o sa vrei sa intrii o sa dai examen la doua dintre ele! cel mai probabil engleza si franceza
Stiinte ale naturii.dai teza la matematica, romana si ai de ales (2 din 3) dintr-e chimie, biologie si fizica.