anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt eleva in bucuresti si tocmai am terminat clasa a 8-a. Am media de admitere 9, 74 si vreau pe profil de mate-info. M-ar interesa un liceu unde sa se invete foarte bine astfel incat sa nu ai nevoie de meditatii( sa intelegi totul din clasa), nu sunt olimpica. Ce liceu imi recomandati? Puteti sa argumentati alegerea, va rog? Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Toffifen a răspuns:

Sava, nu este un liceu chiar de tocilari. Profesorii sunt foarte buni și mediul ok. Eu în clasa a10a fără sa învăț deloc în particular și fata sa ma chinui am terminat cu 9.20 și sunt la mate info. Lazăr, Spiru unde nu se face cam nimic legat de scoala, iar Viteazu și vianu unde înveți pe rupte.

1 răspuns:
| BeautifulSunflower a răspuns:

Cred ca ar trebui sa consideri liceul Sava. Dar ar trebui sa te gandesti ca daca tu nu te consideri un copil ambitios si ca in clasele gimnaziale nu erai foarte,, activ", poate cand te vei duce acolo o sa dai peste niste profesori si copii pusi pe treaba. /ar trebui sa iti analizezi stilul de invatare ca sa vezi daca poti sa tii pasul cu ei(adica sa nu fii cea mai proasta, intelegi, toti cei de acolo sunt destepti si toate cele), dar daca esti ambitioasa ar trebui sa aplici acolo!