anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt fata, am 11 ani, si am avut cel mai dubios vis despre cea mai buna prietena si cand m-am trezit plangeam deja groaznic. Deci in vis eram eu cu 3 prietene bune si efectiv mergeam la scoala. Dupa aceea am mers acasa si nu stiu de unde si de ce am visat asa ceva sau daca e important dar am primit cadou un telefon. Dupa aceea in vis am mers din nou la scoala si am avut o ora normala (tin sa merntionez si ca am visat scoala noastra chiar daca era putin schimbata) in fine dupa aceea am visat un moment in care prietena mea a plecat pe hol si Nu sa mai intors si dintr-o data intra o profesoara in clasa si ne anunta ca prietena mea a murit. In momentul ala inca nu ma trezisem si in vis incepusem sa plang. Dupa aceea abia m-am trezit plangand... Deci in ziua de dinaintea noptii in care am visat asta am iesit doar cu o prietena in parc si nu m-am vazut cu acea fata dar mi-am pierdut si 2 prietene. Nu stiu daca aceste detalii sunt importante pentru ca cineva sa imi spuna de ce am visat asa ceva?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Deci in ziua de dinaintea noptii in care am visat asta am iesit doar cu o prietena in parc
Deci ai ieșit cu o prietenă în parc.
si nu m-am vazut cu acea fata
Dar nu te-ai văzut cu ea.
Ai ieșit cu ea, dar nu te-ai văzut cu ea. Asta cum vine?
dar mi-am pierdut si 2 prietene.
Cum le-ai pierdut?
Le-ai pierdut prin parc?
Deci ai ieșit cu una, cu care ai ieșit, dar nu ai văzut-o și cu toate că ai ieșit doar cu una, ai pierdut alte două, cu care nu ai ieșit, că ai ieșit doar cu una?
Aceste detalii denotă că dta ai început să visezi încă din parc.

| Denyyy888999 a răspuns (pentru sadrian46):

Nu am spus ca am iesit cu acea fata. Am spus ca am iesit cu o fata dar nu am vazut-o pe cealalta

| Denyyy888999 a răspuns:

Si am spus ca le-am pierdut adica nu mai sunt prietenele mele

| sadrian46 a răspuns (pentru Denyyy888999):

Deci nu le-ai pierdut prin parc.
Atunci moartea din vis semnifică pierderea prieteniei.

| Denyyy888999 a răspuns:

De fapt am gasit insemnarea visului... M-am certat cu aceea fata si nu mai suntem prietene