Hipoacuzia nu se poate trata?, mergi la orl. pana ajungi sa termini facultatea se schimba cererile de pe piata de munca. Poti face liceul economic si apoi facultatea de economie, contabilitate.
Am mers la ORL si am facut nenumarate consultatii insa doctorii au ajuns la concluzia ca este afectat nervul si ca urmare nu se poate trata. Insa am aparat auditv Baha(cea mai noua tehnologie) implantat in os care inlatura dezavantajele pe care le am din cauza hipoacuziei.
Imi place matematica, romana si engleza. Si inca ceva. Muzica e viata mea. Nu exista zi sa treaca fara sa cant si sa dansez. Am luat si lectii de canto, insa m-am lasat pentru o perioada din cauza faptului ca sunt clasa a 8a si ma ocup cel mai mult de scoala acum, neavand timp sa invat melodii noi.
Aha, este exam. de capacitate parca:d. Dai la liceul teretic, economic, sportiv, daca ai conditie buna. Oricum eu zic ca liceul e mai putin important, tu trebuie sa inveti bine. Alegerea facultatii e decisiva in privinta viitor. Daca iti place sa canti intri la liceul de arta, muzica.
Daca iti place muzica de ce nu te duci la un liceu de arte. Apoi te poti duce la o facultate de muzica. Succes!
Vreau sa fac un liceul in care sa nu pierd materiile de baza. Ca sa am mai multe optiuni pe viitor in alegerea facultatii.
Foarte bine. te-ai orientat bine. succes!
Multumesc frumos!
Uite. scoli militare http://www.ziarulevenimentul.ro/......76772.html
Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca ai putea intra... oricum ei vor afla din moment ce vei avea de facut analize si alte chestii si nu cred ca ar fi bine sa minti.Cunosc o fata care termina a 12 a si are tot un defect la ureche si nu este acceptata.Eu zic sa te indrepti spre altceva.