| popescucarmen43 a întrebat:

Sunt fata si sunt la un liceu teologic ( mda,mare rahat)și m-am saturat și de profi și de regulamentul strict ca la mănăstire! Vreau să mă transfer la un liceu tehnologic, întrebarea este : dacă dau acele diferențe, nota de la diferențe se aduna cu media primului an de liceu? precizez că sunt a 9a..sau diferențele n-au treabă cu media. mi-e frica că nu aș putea intra și ma intrebam daca se aduna nota de la diferențe și media sau nusj

3 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Depinde ce profil ai la acest liceu.eu zic sa nu te transferi la un liceu tehnologic, o sa iti prinda bine sa inveti la acest liceu.
Daca tot te muti o sa iti echivaleze toate materiile care sunt identice, daca matematica este mai usoara probabil o sa dai diferenta, plus materiile de profil pe care trebuie sa le sustii.
Nu se aduna notele, o sa ti se incheie anul scolar cu notele de la diferenta.
Ce profil ai la acest liceu teologic?

| popescucarmen43 explică (pentru Raducons):

Turistic,fac mate, fizica, chimie...nu fac ce as da la tehnologic ...electrica.si electrotehnica..nu cred că seminarul m-ar ajuta prea mult în viața

| Raducons a răspuns (pentru popescucarmen43):

Te ajuta mai mult decat electrotehnica.
Esti fata ce o sa faci la un astfel de liceu si ce vei lucra cand termini.
Nu te transfera! Termina aici sau daca exista alte profile muta-te dar tot aici la ceva mai bun de ex contabilitate.informatica.
Nu trebuie sa te iei dupa nimeni, prieteni sau altii care iti dau tot felul de sfaturi.
In orice caz te duci la mai rau,
Profesorii s-ar putea sa fie slab pregatiti sau nu isi dau interesul si la sfarsit te trezesti ca ai probleme cu bacul.
Elevii fac galagie si profesorii ne mai stiind ce sa faca dau o lucrare de control cand nu te astepti si o sa iei trei sau patru.
Nu este de a te muta, macar aici sunt sigur oameni ca lumea profesorii...Succes si gandeste-te bine.