Dupa mine ar fi tehnica dentara e o meserie mai banoasa oricum e un pic cam devreme pentru asta nu crezi?
Nu strica niciodata sa stii din timp ce vrei sa faci. Decat sa ajung in clasa a 12-a si sa nu stiu unde sa ma duc, mai bine ma hotarasc din timp si asa am si cand sa ma pregatesc. Cel putin asta e parerea mea!
La tehnica denatara. Dintre cele doua optiuni ale tale, aceasta este de viitor, foarte cautata si banoasa.La Drept studiezi din greu, foarte mult si in final fara niciun folos.O ruda de-a mea lucreaza la Drept, ce e adevarat se castiga foarte bine, dar marele dezavantaj e ca iti trebuie multe relatii ca sa ocupi un post.Asta ar veni ca faci o scoala foarte grea pentru nimic.Deci eu sunt de parere ca, daca ai inclinatie catre medicina, du-te la tehnica dentara
Dupa mine e dreptul.ca la tehnica dentara o sa creada iubitu tau ca iti saruti pacienti(glm).am 14 ani
Din pacate, te voi dezamagi. statisticile spun ca in anul care a fost au fost 30000 de absolventi de Drept si doar 1000 de locuri. Dreptul e un risc, sa stii,
oricum, iti recomand sa consulti site-ul ed-web.ro si sa vezi facultatile si cateva meserii.
succes si nu dispera. eu sunt intr-a 11a si tot nu stiu
Depinde ce iti place tie cel mai mult sa faci. Nu cred ca este devreme deoarece eu am 15 ani si deja m-am hotarat unde vreau sa dau mai departe[ Medicita] pentru ca imi place enorm. Degeaba alegi tu o meserie banoasa daca nu iti place!