| AnyAda a întrebat:

Sunt in clasa a 10-a si stiu ca mai am timp, dar as vrea sa imi fac macar o idee despre facultatea la care voi merge si nu ma hotarasc intre drept sau tehnica dentara. Voi spre care credeti ca ar trebui sa ma indrept? Care credeti ca e mai de viitor?

6 răspunsuri:
| RoseOfTheFire a răspuns:

Dupa mine ar fi tehnica dentara e o meserie mai banoasa oricum e un pic cam devreme pentru asta nu crezi?

| AnyAda explică (pentru RoseOfTheFire):

Nu strica niciodata sa stii din timp ce vrei sa faci. Decat sa ajung in clasa a 12-a si sa nu stiu unde sa ma duc, mai bine ma hotarasc din timp si asa am si cand sa ma pregatesc. Cel putin asta e parerea mea! happy

| BluishAngel a răspuns:

La tehnica denatara. Dintre cele doua optiuni ale tale, aceasta este de viitor, foarte cautata si banoasa.La Drept studiezi din greu, foarte mult si in final fara niciun folos.O ruda de-a mea lucreaza la Drept, ce e adevarat se castiga foarte bine, dar marele dezavantaj e ca iti trebuie multe relatii ca sa ocupi un post.Asta ar veni ca faci o scoala foarte grea pentru nimic.Deci eu sunt de parere ca, daca ai inclinatie catre medicina, du-te la tehnica dentara happy

| claudiu13421 a răspuns:

Dupa mine e dreptul.ca la tehnica dentara o sa creada iubitu tau ca iti saruti pacientilaughing(glm).am 14 ani

| imagination a răspuns:

Din pacate, te voi dezamagi. statisticile spun ca in anul care a fost au fost 30000 de absolventi de Drept si doar 1000 de locuri. Dreptul e un risc, sa stii,
oricum, iti recomand sa consulti site-ul ed-web.ro si sa vezi facultatile si cateva meserii.

succes si nu dispera. eu sunt intr-a 11a si tot nu stiulaughing

| Andrea235489 a răspuns:

Depinde ce iti place tie cel mai mult sa faci. Nu cred ca este devreme deoarece eu am 15 ani si deja m-am hotarat unde vreau sa dau mai departe[ Medicita] pentru ca imi place enorm. Degeaba alegi tu o meserie banoasa daca nu iti placewinking!