In primul rand stai in fara oglinzii si intreaba-te: Ce vreau sa fac in fiecare zi pentru tot restul vietii mele? Intrebarea asta are un impact deosebit de puternic asupra mintii tale subconstiente - caruia ii adresezi intrebare. Raspunsul vine cu intuitia, este SENTIMENTUL. Acum iti ramane sa faci lucrul asta cateva zile, pana simti, si fii sincer cu tine.
Facultatea de Biologie + un master in biologie moleculara, genetica sau un master interdisciplinar cum este cel de la UMF-Cluj avand drept obiect " Studii Avansate în Investigaţia Criminalistică şi în Medicina Legală " : http://www.umfcluj.ro/......terat-bmml
Pai e bine ca iti place medicina si biologia dar vezi tu nu e tot trebuie sa fii atenta si sa ai grija.De exemplu pleci la medicina si nu sunt medici multi si te oun pe tine la operatie sau sa lucrezi pin revin ei. Daca nu stii chimia bine sau biologia sau ce mai este acolo nu o sa poti sa salvezi.Eu sunt psiholog ma ocup singura stiu de toate fii atenta si succes gandeste-te la ce ti-am spus eu.Succes