| Acatincai_Veniamin_Mario_1998 a întrebat:

Sunt in clasa a 5 a si am cateva probleme.De cava timp am inceput sa ma fac mai plinut si am 1.54, si am un coleg cu care nu ma suport, e mai gras de cat mine dar mai inalt si nu se cunoaste asatare ca mine.e voinic pe scurt.ma vede ca respir si are ceva mereu impotriva mea.si sa mi fie rusine, si altele. mai sta el cu vreo doi, sau cateodata cu inca 3 si ma iau in batjocora, imi dau rekturi si maxime si efectiv imi golesc mintea. Ajuta ti ma! Sa imi fac un prietrnas mai bunicel la bataie si sa ma pun in gura cu ei de fata cu el, cum is aia? Fara raspunsuri sa nu i bag in seama ca e mai rau!

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Mintea ta mai poate fi golită? Dacă te vede că respiri, nu mai respira, simplu.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine-ti respiratia, faci un efort, dar merita. Si o melodie: https://www.youtube.com/watch?v=je-bVvEXWuE

| Mihaelablabla a răspuns:

Intoarce-le spatele, sa stii ca desi poate nu e o solutie buna pe moment, e o solutie desteapta. De asemenea, te poti apuca de un sport sa arati mai bine, pe parcurs te vei dezvolta mult mai frumos si nu o sa mai aibe tupeu sa se ia de tine.
Discutiile astea nu prea merita. Desi te ranesc foarte tare, ele sunt cel mai probabil glume luate de pe google si rautati tampite, iar cu timpul nu le vei mai pune asa tare la suflet.
Concentreaza-te pe scoala, pe prietenii adevarati, pe diferite activitati extrascolare si... vei vedea cine va rade la urma.