Matematica de liceu nu-i mare lucru daca o intelegi din clasa. Daca te descurci la bio si chimie e foarte bine, iar 7-8 la mate in gimnaziu e destul de bine. In ceea ce priveste fizica, eu la liceu, in primul an faceam tot ce faceam si in a 8-a, gen recapitulare.
Meseria de profesor in Romania la momentul actual e putin picata la pamant. dar am auzit ca se vor marii salariile profesorilor. Daca vei ajunge profesor/ara de lb romana, in facultate sa mergi mai mult pe gramatica decat pe literatura, deoarece sunt multi profesori de literatura in general, iar cei de gramatica sunt praf.
Bafta.
Mulțumesc mult! Mi-ați dat încredere, chiar aveam mare nevoie
Fa ce iti place tie, si eu sunt clasa a 8-a si vreau sa merg la mate-info, in fine asta nu te intereseaza, ci vreau sa iti spun ca din 2021 profesorii incepatori vor avea deja salarii de 4000-4500 de lei... gandeste-te ca salariile probabil vor ajunge la un numar record, eu cred ca atunci cand tu vei avea cam 30 de ani vor ajunge usor la 6000 de lei si peste. Sper sa ajungi la liceul dorit si iti doresc multa sanatate!
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Sigur salariile de prof vor deveni așa mari?! :O
Mulțumesc frumos pentru răspuns! Sigur salariile de prof vor deveni așa mari?! :O Tu vrei să te faci profesor?
SI eu as vrea sa fiu ori profesor de matematica in alta tara si sa predau pe engleza (o stiu perfect) sau IT-st, am auzit ca se castiga bine
Nu este greu, mai ales daca te descurci binisor la engleza. Si nu iti face griji, la matematica si fizica nu este greu deloc daca te intereseaza invatatul, doar ca trebuie sa intelegi din prima.
anaadiaconu întreabă: