Poti alege ceva tehnic(tehnologic) precum protectia mediului sau mecanica, mecatronica sau estetica si igiena corpului omenesc sau electrica sau operator tehnica de calcul sau ceva in domeniul economic.Profilul din urma, economic, este foarte cautat si rentabil.
Mai poti alege ceva vocational..asta daca ai abilitati.
Pana la urma e important sa faci un liceu si sa-l termini. facultatea conteaza. facultatea te specializeaza
Ceau, eu tiasi propune ceva postliceala domeniul Bucatar sau Designer vestimentar, astea sunt cele mai cautate geoburi pot sa zic din totdeauna, am prieteni multi care au terminat gastronomie sau design si le merge bine atat in tara cat si dincolo peste hotare, poate ca e cam tarziu, deja poate ai optat pentru un anumit domeniu, dar parerea mea cred ca este cea mai buna, daca ai intrat la liceu anul 1 poti renunta si te poti duce la postliceala, este alegerea ta ce faci cu viitorul tau, documenteaza-te si pe internet, sper ca tiam putut fi de ajutor, daca am fost si destul de convingator adica ceva din ce ti-am zis eu chiar e de viitor astept si funda, bafta in continuare