Paaai... deci, eu personal nu sunt la stiinte ale naturii insa prietena mea cea mai buna este, si cred ca te pot lamuri in mare-faci 3 ore de mate 3 de fizica 2 de bio 2 de chimie, 4 ore de romana, 2 ore de engleza si 2 ore de franceza germana(asta daca nu cumva intri la profil gen stiinte ale naturii bilingv-intensiv engleza/franceza/germana, pentru ca altfel faci cate 5-6 ore pe saptamana) si o saptamana faci muzica, una esen, si, referitor la ce poti sa faci, ei bine, tot, pentru ca stiinte ale naturii e cam jumi-juma-si real si uman, deci, poti sa faci si jurnalistica, si informatica, si medicina daca vrei, si arhitectura(cunosc personal pe cineva care a fost la stiinte ale naturii si acum e la arhitectura), deci, poti sa te duci la orice facultate de aici, si daca zici ca te descurci destul de bine la chimie si bio, atunci poti sa te duci pe bio-chimie la facultate, sau farmaceutica, dar mai ai de mancat mamaliga pana atunci...
Buna,in zilele noastre poti face orice liceu pentru ca admiterea la facultate nu se mai bazeaza pe ce liceu ai facut.Important este sa iei bacalaureatul cu o nota maricica, iti urez mult succes!