Ce inseamna gba? gabarsolonule
Pai...mai bine l-ai intreba pe un medium, ceea ce noi nu suntem. Daca tot esti la olimpiada mai bine ai invata decat sa cersesti subiectele pe care nimeni nu le poate avea avand in vedere ca in dimineata examenului sunt trimise de catre inspectoratBafta!
Da ce ti-am cersit tie ceva? eu am intrebat aproximativa cam ce o sa primim.te si umfli tu repede in pene
Daca tot esti la olimpiada la romana, nu este corect sa zici "eu am intrebat aproximativa ". Daca ai intrebat aproximativ, invata sa te exprimi deoarece felul in care te-ai exprimat dovedeste ca tu vrei subiectele reale :" Buna sunt in clasa a 8a si maine am faza pe scoala a olimpiadei de limba romana, ce subiecte o sa avem?"
Bine ca stii tu sa te exprimi ....se vede ca esti invidios
Foarte invidios. Stai linistita, draga mea (chiar nu esti, este ceva formal ) ca nu esti singura "olimpica "de aici.Te-ai dus si tu la olimpiada first time? Ma bucur pentru tine, si chiar nu imi pasa daca treci sau nu.Cu toate ca parerea mea este ca trebuie sa mai citesti, sa inveti sa te exprimi si sa nu mai fi asa laudaroasa. Apropo, ai pus patru puncte (.) si trebuia sa pui 3 iar dupa semnul de punctuatie "puncte puncte"
se incepe cu litera mare, olimpico!
Stii ceva, eu pun punct acestei dispute. Oricum cel mai destept cedeaza primul
:-P
Mda...Parca ziceai ca pui punct dar vad ca tot tu esti aia care-mi cometeaza la intrebari. Daca pui punct acestui conflict, invata sa pui punct si -n viata reala
Ciocu mic!
Adi1987 întreabă: