| Lory_8891 a întrebat:

Sunt in clasa a 9a la liceul Emil Palade din Constanta, si as dori sa ma mut la alt liceu dupa primul' semestru, pe alt profil, respectiv Mate-Info. Ce imi recomandati? Am avut media 5-8 + examen, 8, 30.Sa ma transfer la Decebal ori la Blaga? Si inca o intrebare.La ce materii dau diferenta? De ce am nevoie pentru a fi realizat acest transfer? Multumesc anticipat :*.(funda pentru cel mai complet raspuns)

Răspuns Câştigător
| jerrygabrielle a răspuns:

Din cate stiu eu de la fostii mei colegi si de la directoare nu te poti transfera in clasa a 9a la alt liceu.Si ca sa te transferi trebuie sa mergi la liceul respectiv sa dai diferentele si daca le iei te intorci la liceul tau si daca iti da foaia de transfer te duci cu ea la "noul" liceu si gatabig grin.Am si eu o fosta colega care s-a transferat acum in clasa a11a din Galati in Bucuresti la Iulia Hasdeu si tot asa a facut.Dar mai bine ar fi sa te duci la diriginta sau la director si o sa iti spuna cu siguranta daca poti sau nu si ce ar trebui sa faci pentru ca pe aici parerile sunt impartite.

1 răspuns:
| Asiryx a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu dirigintele.Cel mai probabil daca vrei sa te duci la mate-info vei da diferenta la matematica (nu e exclusa si informatica)