Frate,in viata trebuie sa faci ce iti place. nu o sa ajungi nicaieri daca faci ceva in scarba. parintii tai ar trebui sa stie asta. si faptul ca esti la mate-info nu ar trebui sa fie pentru ei un lucru cu care sa se mandreasca
Filo e un profil bun. Am o matusa care a fost la filo si acum e doctorita. Iar parintii tai ar trebui sa inteleaga ca asta iti doresti tu. Nu e nici o rusine ca esti la filo cat timp inveti bine.
Parerea mea este sa insisti pentru mutare, la urma urmei este important sa faci ceva ce-ti place tie si nu parintilor.
Si eu as fi vrut ca fiul meu sa-mi urmeze profesia mea, respectiv ca jurist dar nu am insistat, l-am lasat sa faca ce vrea el.
Depinde... Acest profil implica multa seriozitate.Meseria ta poate consta în a te face translator, profesor universitar de ce limba vrei tu.
Iti garantez eu ca daca nu iti place ce faci acum... mai tarziu o sa regreti si mai mult ca sigur nu o sa profesezi in domaniile pe care le faci la liceu-facultate. Intereseaza-te de mai multe domenii in care crezi tu ca ti-ar placea sa lucrezi si afla cat mai multe despre ele... poti face chiar si voluntariat in acele domenii in timpul verii. Dar iti spun ca o sa regreti daca faci ceva ce nu vrei!
anonim_4396 întreabă:
justme4yours întreabă: