| DadyDana a întrebat:

Sunt in clasa a IX-a si am diriginte...Se apropie prima zi de liceu, iar eu nu stiu ce sa fac, ar trebui sa-i duc ceva dirigintelui, gen un „cadou" si daca da, ce ar trebui sa-i duc?
Ofer funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Johanna7 a răspuns:

Hey! Din cate stiu eu nu prea se ofera cadouri dirigintelui la inceputul primului an de liceu. Daca era o diriginta mai mergea o floare dar asa... Nu stiu. Daca vrei neaparat sa-i duci ceva, consulta-te cu ceilalti colegi si vezi daca ei duc ceva. Ma gandesc ca ar fi mai frumos sa-i dati ceva de Craciun, de ziua lui sau la sfarsitul anului in semn de multumire! Parerea mea. happy

3 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Nu e cazul, treci peste. Oricum la barbati nu se ofera flori si el nu se asteapta din partea vostra la nimic.Bafta in noul an scolar.happy

| Clauvdgg a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu ii duci cadou. dupa aia ce stii ce cred colegii ..si e mai bine sa nuwinking
Bafta la scoala! smug

| julia0123 a răspuns:

La inceputul primului an de liceu nu se ofera cadou. Eventual daca aveai diriginta..Cadouri se fac atunci cand se termina un an scolar dar si asta numai daca este de acord toata clasa. La sfarsitul clasei a 12a se fac cadouri, sigur!