| Moonset a întrebat:

Sunt în clasa a-VIII-a și după cum știti, anul acesta trebuie să dau examenul de capacitate și să îmi aleg un liceu la care vreau să merg.
Până acum o lună, ideea de a merge la profilul filologie era bine întărită până când diriginta mi-a recomandat liceul de arte. Eu cânt de când eram mică și aceasta este pasiunea mea. Insă nu știu prea multe despre acest liceu.
Cum ar trebui să procedez? Când se dă examenul? Dacă vă întrebați, vreau să merg la Liceul De Arte George Apostu din Bacău. Dacă sunteți și voi la acest liceu vă aștept sfaturile. Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| 0Alexander0 a răspuns:

Va trebuie sa dai proba la sfarsitul lunii mai (daca nu ma insel), proba depinzand de ce profil vrei, sau ce ofera liceu (arhitectura, arte plastica, muzica). Daca treci de proba, mai trebuie ca nota de la examen sa fie suficienta pentru a fi admisa. Vorbeste cu dirigintele, trebuie sa te informeze cand trebuie sa dai proba, si ce trebuie sa faci.

2 răspunsuri:
| 4BubaNeagra a răspuns:

Parerea mea este sa urmezi ceea ce-ti place si sti sa faci, cred ca orice liceu ar fi bun, atata timp cat tu vrei sa inveti ceva.Nu lasa alte persoane sa ia decizii in locul tau, bineinteles, opiniile sunt binevenite mereu, punele in balanta si vezi ce te-ar face mai fericita.

| Moonset explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. Mi-am urmat visul si am dat probele la liceul de arte. Am fost admisa cu media 9, 75.