Întrebare recomandată | Rocky1 a întrebat:

Buna,sunt in clasa a VIII-a si peste o saptamana vine examenul, chiar acum mi-a pierit cheful sa invat si aman pe maine mereu.Imi puteti da niste sfaturi?
Dau funda! la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| kryOwEEd a răspuns:

Trebuie sa inveti, stiu cum e, am facut acum 2 ani, eram naspa rau din mate de a trebuit sa iau lectii in plus saptamana de saptamana, asta'i al 3'lea an
Trebuie sa inveti daca vrei sa ai rezervat un loc in clasa respectiva, depinde de cei ce s'au inscris si notele lor inainte...trebuie sa inveti.fa'ti chef, fa ce iti place sa faci pana te plictisesti, dar zid destul de repede, sau obosestete... daca vrei asa daca nu, ignora..nu uita, treci examenele si esti liber! Bafta cu examenele big grin

9 răspunsuri:
| Katherine20 a răspuns:

În aceeași situatie sunt si eu laughing

| Ayakawelwel a răspuns:

Invata unpic cate un pic...asta e trebuie sa inveti

| dandana2015 a răspuns:

E in joc viitorul tau sau al altcuiva? Daca ai sa mai amani mult, cand ai sa fii in fata foii in sala de examen, iti vei da seama ca timpul pe care-l pierzi acum nu se mai intoarce cu toate ca ai vrea tare mult sa faci asta, pentru ca subiectul care tocmai l-ai citit e printre cele pe care nu le-ai invatat la timp, si-acum inainte de examen nici macr nu te-ai uitat peste el! Si-ai sa vezi cum la anuntarea rezultatelor, alti colegi mai sarguinciosi au note care le permite sa opteze pentru un liceu la care tu nici macar nu ai sa te poti gandi! asa ca. nu mai pierde timpul pune-te si fa ceva BUN pentru TINE!

| Ihvnnm a răspuns:

Trebuie sa iti faci chef. Gandeste-te ca pe urma scapi si ai tot timpul din lume. Mai ai doar o saptamana, da tot ce poti si pe urma te poti relaxa. Crezi ca te vei putea bucura pe deplin de vacanta daca vei lua o nota mica fiindca ca ti-a fost lene? Pune ma mana si lucreaza laughing) hai succes

| Rocky1 explică (pentru Ihvnnm):

Si raspunsul tau este de ajutor

| Cincinetti a răspuns:

Examenul asta, oricat de tampit si de afurisit ni s-ar parea este cel mai bun sa stii deoarece vezi la cenivel esti la... sau liceul care iti este mai potrivit ca noi putem zice ca vrem la ala din Moscova dar, probabil, putem doar la liceul comunal.
Asa ca, hai gandeste-te!

| dracula13253 a răspuns:

Pune sa iti sune de mai multe ori alarma care iti va aminti ca ai de invatat, sau chima pe un om mai sever care te va pune sa inveti.Gandestete ca daca nu vei da examenul vei avea multe probleme si te vei pozori.

| Rocky1 explică:

Un raspuns inteligent

| AmLoBgEaRT a răspuns:

Eu zic sa inveti in timpul asta pentru examene pentru a lua nota mare, te sfatuiesc sa ai langa tine apa si ciocolata de oarece ciocolata te ajuta mult.Sa nu inveti mai mult de 45 de minute ca dupa aia iti pierzi chieful, ia o pauja de 20 minute si dupa aceea mai invata o tura de 45 de minute asa nu ai cum sa le pierzi daca inveti asa. Spor;-)