Bună.
Am dat şi eu Bacalaureatul vara aceasta şi am avut acelaşi profil ca şi tine.
1. Pentru Română:
a. "Cartea definitivă - Limba şi literatura română, PREGĂTIREA EXAMENULUI DE BACALAUREAT". Editura ART. Autori: M.H.Columban, H.Corcheş, V.Gal, M.Lascăr, M.Lupu, L.Paicu.
b. "ESEUL - Pregătire individuală pentru proba scrisă a examenului de Bacalaureat". Editura ART. Autori: L.Paicu, M.Lupi, M.Lazăr.
2. Pentru Istorie:
a. "BAC 2015 Istorie - Ghid de pregătire intensivă pentru examenul de Bacalaureat". Editura NOMINA. Autori: Hadrian Arion, Dorin Cristea, Gina Cucoş, Paul Didiţă, Ion Dorobanţu, Mariana Gheorghe, Jeny Ghioc, Lăcrămioara Iordăchescu, Antonică Mateescu, Ioan Muntean, Anişor Vasiliu.
b. "Memorator de Istoria românilor pentru clasa a-XII-a". Editura BOOKLET. Autori: Ramona Ionescu, Camil Gabriel Ionescu.
3. Pentru Geografie:
a. "Pregătirea examenului de Bacalaureat în 21 de săptămâni. Geografie". Editura SIGMA. Autori: C.Homeghiu, A.V.Marin, T.Nedelcu, M.D.Baiotă, A.Negrea, M.Dobre.
b. "Memorator de Geografie pentru clasa a-XII-a". Editura BOOKLET. Autor: Cristina Moldovan.
Mult succes la BAC!
Salut! Manualele de liceu sunt suficiente si nu are rost sa te complici.Bafta in continuare!
ValiGheara22 întreabă:
AdelinRO123123123 întreabă: