| Allealle9092183 a întrebat:

Sunt in clasa a8 si stiu ca trebuie sa aleg un liceu. Habar nu am ce sa aleg cand ne-a intrebat la scoala ce vrem sa devenim am zis avocat si totusi simt ca asta nu e pentru mine straight face. Toti s-au hotarat, doar eu nu stiu ce sa aleg straight face Ce sa fac? O.o

3 răspunsuri:
| gmbod1 a răspuns:

Pai tu normal trebuia ca in astea 4 ani de gimnaziu sa te gandesti ce iti place poate iti place biologia (te duci la doctori) stii dar vad ca tu ai 15 ani si porti rochii mini mdea daca vrei du-te la limbi straine sa nu te faci avocat daca nu iti place ca toti or s-a te numeasca o "parasuta" iti spun sincer sa stii daca vrei baga-ma pe Y! M gmbody98 si te ajut happy

| costis a răspuns:

Liceele de specialitate nu mai au valoare. Poate doar cele sanitare. Spre ex liceul economic il faci absolut degeaba, daca nu ai ASE, nu poti tine nici o firma cu 5 salariati, asa au hotarat alesii nostri ca trebuie sa fii expert ca sa tii o gogoserie.

Iti recomand un liceu de la care sa poti accede mai usor o facultate, fara facultate nu prea mai faci nimic.

| Northern a răspuns:

Toti s-au hotărât dar 89 % din ei nu vor ajunge ce și-au propus...te asigur eu de asta.
Ai timp suficient să tot alegi și să te gândești. Important e să îți alegi un profil bun.
Succes!