Trebuie sa stii franceza si engleza astfel incat sa poti traduce texte din si in limbile respective, sa poti face exercitii de gramatica si vocabular, sa poti comenta un citat.
Pregatirea o poti face zi de zi imediat dupa BAC si pana cand incepe admiterea (dar asta insemnand ca ai deja ceva cunostinte si ca te-ai pregatit bine si pentru BAC la limbile respective): cat mai multe exercitii de traducere pentru imbogatirea vocabularului, cunoasterea gramaticii si capacitatea de a comenta un citat/a face o compunere cu un numar dat de cuvinte.
Du-te la secretariatul facultatii si intreaba daca au vreo brosura cu informatii pentru admitere. (De obicei exista.)
Succes!
Haha, my little sumer child.
Imi amintesc ca si eu inainte sa intru la facultate am inceput sa caut persoane care sunt la facultate, sau au terminat facultatea pe care urma sa o urmez (?!) am gasit pe Facebook si am inceput sa le scriu, am pus o gramada de intrebari, cert e ce nu m-au ajutat cu nimic, probabil mai mult m-au stresat si alea pentru ca imi dadeau doar niste informatii vagi. Stai linistita ca o sa fie in regula, facultatea nu e chiar asa de grea cum crezi acum: e mai grea decat liceul dar si tu esti mai matura si stii cum sa gestionezi mai bine lucrurile care trebuie facute.
Cat despre pregatire, asta nu stiu. Nu stiu nici macar pe ce criterii se intra, cate locuri sunt la buget. Cert e ca daca vrei buget trebuie sa inveti bine pentru bac si/sau admitere.