De intrat sigur ai sanse sa intri, nu asta e problema. Problema e daca vei face fata acolo. Matematica la facultatile de profil info este destul de avansata si se pleaca de la cunostintele dobandite in liceu la profilul mate info. Daca tu crezi ca poti acumula intr un an (avand in vedere ca ai si bacul) 3-4 ani de matematica atunci ai sanse
Știu că e pentru cei din profil de info, și eu nu am tangențe cu el, dar cred că e gratis să-mi arunc o părere, nu-i așa?
Indiferent de ce persoană aflată în situația ta, sau trecută de situația ta ți-ar răspunde, părerile sunt împărțite. Am o prietenă care studiază la liceul Tudor Vianu, din București și ia meditații de vreo 2 ani pentru matematică și altele în ideea de a intra la politehnică la București, dar e foarte nesigură pe sine și încă nu știe prea multe.
Am o altă prietenă care a trecut pe lângă școală și a intrat la acea facultate în cauză, nu mă întreba cum, nu cred c-au fost pile, e cam greu.
Ideea e că tu 1 an la dispoziție, și dacă ești dispusă să înveți cu oameni care să te pregătească, ai șanse să intri, nu e nici o problemă, mai ales că ești motivată. Cât de mari? Asta ține de cât vei munci de mult și cât de înclinată ești în sensul ăsta. Liceul nu e relevant, doar tu ești și dorința ta.
Pentru oricine e riscant, iar șansele sunt variate pentru fiecare, în funcție de cât vor să învețe și cât pricep de repede. Sunt sigur că tu știi cât îți merge capul și îți poți imagina ce poți face într-un an, adică 12 luni, lună de lună, săptămână de săptămână .
Baftă!
papucicu întreabă: