| jackson000 a întrebat:

Buna,sunt in primul an de facultate si am fost bolnav si nu am fost la facultate si vreau sa imi tretrag dosarul, cu toate ca am fost exmatriculat, se poate sa mi-l retrag? multumesc

11 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Odata ce ai fost exmatriculat, asa ramane. Dosarul il poti retrage, dar nu te mai poti reinscrie ulterior la aceeasi universitate.

Pe viitor, daca ai motive medicale, du din timp adeverinta medicala la facultate, pentru ca poti obtine amanarea medicala a studiilor, evitand sa fii exmatriculat.

| jackson000 explică (pentru Empathizer):

Pai daca am fost examatriculat, ma afecteaza cu ceva? asta in cazul in care as fi la 2 facultati in aceeasi universitate.

| FastAndFurious a răspuns (pentru jackson000):

Nu te afecteaza cu nimic. Dar trebuie sa platesti taxa la a doua, altfel te exmatriculeaza si de acolo. Sau la a doua esti la buget?

| jackson000 explică (pentru FastAndFurious):

Sunt la buget

| Empathizer a răspuns (pentru jackson000):

Da, te afecteaza. Nu te mai poti reinscrie la aceeasi universitate.

| FastAndFurious a răspuns:

Intreaba la facultate la tine, e autonomie universitara.
Regulile de la una nu sunt aceleasi peste tot.
( logic ar fi sa ti-l retragi in sensul de a lua actele inapoi, doar n-or sa ramana acolo in arhiva; dar tu vei avea statutul de exmatriculat oricum)

Da,dar at ar mai trenui sa platesc taxa? din ce am inteles ca ar trebui sa platesc

Daca esti exmatriculat cum sa platesti? probabil te-au exmatriculat pentru ca n-ai platit-o.

Da asa este.si at daca am fost exmatriculat nu mai trebuie sa platesc? eu nu as plati pentru ceva ce nu am invatat s-au sa imi foe folositor, ar insemna sa le dau banii pe gratissad

Ma, repet, tu ai fost exmatriculat pentru ca nu ai platit. De acum nu mai esti student al lor si nu mai au nici un fel de drept sau obligatie fata de tine. esti out. Nici tu nu mai ai fata de ei. De nici un fel. Nu trebuie sa le mai dai nici un ban!
Eu ma culc acum, nu mai pot sa-ti raspund daca mai intrebi ceva.

Multumesc mult.noapte buna