| Just_3218 a întrebat:

Sunt intr'a 9'a la stiinte sociale. Ce ar trebui sa recapitulez pentru cand va incepe anul? Stiu ca se pune accent pe romana, engleza, istorie sau geografie. Apropo cam cate ore de fiecare materie se fac? Am citit lucruri diferite pe cateva site-uri. Optionalul ales e Lb. romana.Mersi:*

Răspuns Câştigător
| Ankhsenamone a răspuns:

Buna!happy Pentru inceput, nu ar trebuit sa te stresezi atat de mult cu recapitularea anumitor materii deoarece nu veti "intra direct in gros "din primele saptamani.Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te bazezi pe propriile cunostinte pe care le-ai acumulat pana acum si sa ai incredere in tine, apoi totul va fi ok.Profilul ales de tine este frumos si lejer. Tezele se vor da la limba si literatura romana, logica, istorie sau geografie, si una dintre limbile straine la care esti avansat/a.Numarul orelor pe saptamana:29-30. Se pune accent pe ceea ce ai spus tu, lasandu-se "pe urma" materiile de real:matematica-2 ore, fizica-2 ore, chimie si biologie-1 ora; informatica nu vei face, iar daca optionalul tau este lb.romana,atunci aceasta materie va predomina.
Eu iti urez mult succes in noul an scolar si rezultate foarte bune!

1 răspuns:
| Timeea_1190 a răspuns:

La stiinte sociale ai sa dai teza din logica daca tin eu bine minte. Pai ar trebui sa recapitulezi romana si engleza. desi engleza nu chiar asa mult. Si istorie. succes. funda?