Ce este mai important pentru tine, sa nu incerci si sa nu stii daca vei fi admisa la medicina(ramanand cu aceasta indoiala multa vreme ), sau sa incerci si sa te convingi singura de rezulatate? Eu zic ca daca acesta e visul tau, incearca sa faci tot posibilul sa ti-l indeplinesti. Faci meditatii, inveti din greu, transpiri... caci nimic nu este usor, si fara nu exista rezultate.
Eu sunt la profil stiinte ale naturii si pot spune ca nici mie nu imi place matematica si nici fizica dar cred ca daca nu iti place nu poti spune ca nici nu te poti descurca.eu la matematica ma descurc binisor si la fizica sunt chiar buna [desi nu prea imi plac]
cred ca meditatiile sunt pentru a invata mai bine materia de la acel profil dar nu si pentru "a intra mai bine in paine" [la profile umane materia este mai usoara pentru ca se dau doar date generale dar la stiinte ale naturi se discuta foarte mult]
daca asta doresti cu adavarat sa faci si esti sigura ca esti in stare eu zic sa te transferi la stiinte ale naturii.
ar trebui sa te gandesti foarte bine deoarece medicina nu este asa de usoara. discuta cu parintii si cantareste bine fiecare situatie.
multa bafta si te rog sa revi cu ce ai hotarat.
mult succes
Nu conteaza asa mult profilul d la liceu pentru ca oricum dupa ce termini liceul te poti inscrie la ce facultate vrei, important este ca in clasa 12 sa iei bacul cu nota mare stai linistita :*