1.Materia o inveti din manualul de cl. a IX-a de la profilul unde vrei sa te transferi.
2. Daca nu reusesti la diferente transferul se anuleaza si continui studiile la liceul actual.
3.Nu sunt doar niste teste, este o examinare, formata dintr-o proba scrisa si una orala, desi nu asa de grea ca la alte examene, depinde si de comisia de examinare.
Eu doresc sa ma mut la alt profil si la acelasi liceu... Hmm o proba orala?
nu am auzit asta pana acum
Asta fiindca nu ti-ai dat interesul sa citesti, macar, regulamentul propriu de organizare si functionare al liceului. In urma cu mai multi ani sotia mea lucra la un liceu si elevilor li se citea, in primele ore de dirigentie, prevederile care ii priveau din regulament, pesemne acum nu se mai procedeaza asa.
Domnule, in ziua de azi testele elevilor sunt corectate in batjocora... Am ajuns la filologie din greseala. Nu mi s-a citit nimic iar secretarele m-au dat pe usa afara precum ca,, am pe site-ul scolii,,... ma duc pe site si nu gasesc nimic. Si de 6 luni de cand ma interesez de transfer nu am auzit si de proba orala. Oricum mulumesc mult pentru text