| VioViorel1799 a întrebat:

Sunt la final de clasa a VII-a si vreau sa stiu daca in liceu exista ceva bazat pe geografie. Daca da,spuneti-mi,va rog, cum se numeste profiulul(de preferat ceva bilingv), la ce dai teze si din ce o sa dai la BAC...

4 răspunsuri:
| TheAnonimous3037 a răspuns:

Profil Stiinte ale Naturii
Dai teza la: romana, mate, chimie/fizica/biologie( doua la alegere ).La stiintele naturii(bio-chimie. or whatever) dai teza la mate, romana si la 2dintre fizica,chmie,biologie (la alegere). Bac'ul (probelescrise, caci oralele sunt la toti aceleasi) il vei da la romana,mate, o materie dintre fizica,chimie,biologie (la alegere) sila inca o materie care sa nu fie de profil (spre exemplu :sport, istorie, geografie, economie, filozofie, o limba straina lacare nu ai sustinut deja proba orala etc.). Daca iti placstiintele exacte(fizica, biologie, chimie, mate), dar mai alesdaca iti doresti sa devii medic, acesta este profilul ideal.

| Xoniaa a răspuns:

Buna, sincera sa fiu nu prea este ceva legat tare de geografie, este umanu care dai teza din romana, latina, istorie/geografie si o limba straina (Engleza/franceza/germana) si din a 11a nu mai faci mate si mai este biochimie care dai teza din mate, fizica, bio/chimie(la alegere) in rest mate info nu prea, ti-as recomanda totusi uman, destul de usor si dupa aia daca poti o facultate bazata pe geografie. Mult succes! :*

| bogdi9 a răspuns:

Nu cam sunt pe acesta materie... dar documneteaza-te. Bafta!

| Matt24 a răspuns:

Da,din cate stiu eu, exista profilul "tursim" si acolo au treaba cu geografia. Teze vei da din limba romana(peste tot), cred ca geografie si poate matematica(m2).Dar nu stiu sigur partea cu tezele.